Antena 3 CNN Actualitate Vlad Cosma, după decizia de la Înalta Curte: „Este o soluție dreaptă și corectă”

Vlad Cosma, după decizia de la Înalta Curte: „Este o soluție dreaptă și corectă”

Vlad Cosma, după decizia de la Înalta Curte: „Este o soluție dreaptă și corectă”
26 Mar 2018   •   21:19

Vlad Cosma a avut o primă reacție după decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție. Completul de cinci magistraţii ai instanţei supreme a decis că Mircea și Vlad Cosma vor fi rejudecați.

Mircea Cosma fusese condamnat în primă instanţă la opt ani închisoare, iar fiul acestuia, fostul deputat Vlad Cosma, primise cinci ani închisoare. Ei urmau să primească astăzi sentința defintivă, însă completul a hotărât cu majoritate că procesul trebuie reluat de la zero.

„Vreau să încep prin a mulțimi Instanței Supreme și judecătorilor care au studiat probele pe care le-am depus la dosar. Ceea ce am prezentat a dus la soluția pe care astăzi o vedem, o soluție dreaptă și corectă, de a afla adevărul despre ce s-a întâmplat și cum au fost măsluite în mai multe dosare penale. Sunt multe alte dovezi, alte date concrete pe care nu le-am prezentat în spatțiul public, dar le-am prezentat la audieri, la Inspecția Judiciară și la Parchetul General, unde am fost audiat. Este o reacție de bucurie pentru că am simțit că în România, cetățenii pot avea un proces corect”, a declarat Vlad Cosma în emisiunea Sinteza Zilei.

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close