Antena 3 CNN Actualitate Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai, riscă închisoare pe viaţă | Av. Adrian Cuculis a cerut schimbarea încadrării faptei

Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai, riscă închisoare pe viaţă | Av. Adrian Cuculis a cerut schimbarea încadrării faptei

Vlad Pascu riscă închisoare pe viață, după ce avocatul Adrian Cuculis a cerut reîncadrarea faptei sale în omor calificat.

Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri la 2 Mai, riscă închisoare pe viaţă | Av. Adrian Cuculis a cerut schimbarea încadrării faptei
Sursa foto: Instagram
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Sep 2023   •   13:50

Avocatul Adrian Cuculis a cerut Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia să schimbe încadrarea faptei din ucidere din culpă în omor calificat și tentativa de omor în omor calificat.

"În cazul accidentului de la 2 Mai am cerut Parchetului să constate că infracțiunea săvârșită este una cu intenție directă și ca atare să îi schimbe încadrarea faptei lui Vlad Pascu din ucidere din culpă în omor calificat și tentativă la omor calificat.

În mod normal ar trebui să fie admisă și trimis dosarul către Tribunalul Constanța", spune Adrian Cuculis, avocatul care reprezintă familia Robertei. 

În acest caz, Vlad Pascu riscă închisoarea pe viață. Reamintim faptul că pe data de 19 august 2023, tânărul s-a urcat drogat la volan și a lovit cu mașina un grup de tineri, doi dintre ei pierzându-și viața.

Citeşte şi: Momentul în care un şofer grăbit e la un pas să spulbere maşina Poliţiei, după o depăşire ilegală în Sibiu

×
Subiecte în articol: accident 2 mai Vlad Pascu Adrian Cuculis
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close