Antena 3 CNN Actualitate ”Am mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața!” Noi imagini șocante cu tânărul drogat care a ucis doi studenți în stațiunea 2 Mai

”Am mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața!” Noi imagini șocante cu tânărul drogat care a ucis doi studenți în stațiunea 2 Mai

Apar noi imagini incredibile cu tânărul drogat care a omorât doi studenți în stațiunea 2 Mai.

de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Aug 2023   •   12:36

Încă o palmă dată familiilor celor doi copii omorâți de tânărul drogat, în stațiunea 2 Mai, chiar în ziua înmormântării. Un nou filmuleț cu Vlad Pascu a apărut în spațiul public.

În imagini, acesta apare alături de o altă fată și se laudă cu banii și afacerile pe care le are pe numele său și spune că oamenii de rând nu ar strânge sumele respective nici dacă ar face foamea o viață întreagă. Fata care apare în filmare vorbește despre substanțele interzise pe care cei doi le folosesc pentru a se droga.  

”Fac dovada faptului că pe numele meu există, în momentul de față, afaceri de mai mulți bani decât o să aveți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața. Și ăștia îi fac doar într-o lună”, spune tânărul în filmuleț. 

Între timp, rudele și apropiații studenților omorâți sunt îngenunchiați de durere și își duc la groapă copiii care au murit fără nicio vină.

Citește și: ”Sebi a fost și va fi un suflet prea pur și prea bun pentru lumea asta!” Lacrimi și durere la înmormântarea lui Sebastian și a Robertei, tinerii uciși de șoferul drogat

Și părinții lui Vlad Pascu au avut prima reacție și spun că sunt conștienți de gravitatea faptelor copilului lor, înțeleg că pierderea unui copil este cea mai mare tragedie pe care un om o poate trăi și adaugă faptul că nu vor încerca să-l scape de fiul lor de pedeapsă.

Citește și: ”Nu încercăm să-l absolvim pe fiul nostru de rigorile legii!” Prima reacție a părinților lui Vlad Pascu, tânărul care a provocat tragedia de la 2 Mai

Tragedia a iscat controverse majore legate de intervenția polițiștilor. O anchetă a început la IPJ Constanța, iar autoritățile trebuie să arate unde au greșit polițiștii. 

Poliția l-a oprit de două ori în noaptea respectiva și de fiecare dată l-a lăsat să plece deși în mașină i-au fost găsite substanțe interzise. 

Prima dată agenții l-au oprit în cadrul unei acțiuni de rutină, iar agenții i-au recomandat să conducă mai prudent. Ulterior, în urma unui apel la 112, care reclama șofatul haotic, tânărul a fost din nou oprit de polițiști. Părea agitat, iar la percheziția mașinii au fost găsite o țigară de tip joint şi mai multe pastile. Alături de alți trei pasageri din mașină, șoferul a fost condus la secția de poliție din Vama Veche, dar nu a fost verificat cu aparatul drugtest întrucât, spun agenții, nu prezenta semne că ar fi drogat. Astfel că l-au lăsat să plece. 

Acesta a ajuns ulterior pe același drum cu grupul de tineri care mergeau pe marginea carosabilului. La verificări s-a constatat că tânărul consumase între timp trei tipuri de droguri. 

×
Subiecte în articol: 2 Mai Vlad Pascu droguri accident
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close