Antena 3 CNN Actualitate Vlad Voiculescu afirmă că ar putea fi nominalizat din nou pentru a conduce Ministerul Sănătății

Vlad Voiculescu afirmă că ar putea fi nominalizat din nou pentru a conduce Ministerul Sănătății

Vlad Voiculescu afirmă că ar putea fi nominalizat din nou de USR-PLUS pentru portofoliul de la Sănătate. Fostul ministru susține că nu există niciun motiv pentru care să nu fie propus în Coaliție.

Vlad Voiculescu afirmă că ar putea fi nominalizat din nou pentru a conduce Ministerul Sănătății
Sursa foto: Agerpres
de Gabriel Dano    |    19 Apr 2021   •   17:16

„Da, eu n-am văzut încă argumente prin care această variantă să fie complet scoasă de pe masă”, a spus Vlad Voiculescu, într-un interviu acordat Europa FM.

Întrebat dacă la negocierile din coaliție USR PLUS va merge cu propunerea ca el să fie din nou ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu a răspuns că „asta e treaba Coaliției”.

„Dincolo de asta, nu e o funcție de carem să mă agăț și, în general, nu o să mă agăț de funcții. Dar, USR PLUS are niște lucruri de făcut în Sănătate”, a mai spus fostul ministru al Sănătății.

Vlad Voiculescu a declarat că demiterea sa din funcție nu a venit în urma unei analize a premierului.

”Realizator: Pentru dumneavoastră există speranță că veți fi propus, din nou, ca ministru?

Vlad Voiculescu: Speranța mea e mai puțin legată de punctele acestea, vă spun foarte onest că sunt dezamăgit la nivel personal și afectat. Dincolo de asta, nu e o funcție de care să mă agăț și, în general, nu o să mă agăț de funcții. Dar, USR PLUS are niște lucruri de făcut în Sănătate.

Realizator: Adică nu excludeți o întoarcere în Minister într-o formă sau alta.

Vlad Voiculescu: Nu, deci aș exclude lucrul ăsta. Dacă aș avea ceva să-mi reproșez cu adevărat, nici nu aș avea curajul să spun lucrul ăsta.

Realizator: Dar mai puteți lucra cu domnul Cîțu?

Vlad Voiculescu: Cu domnul Cîțu îmi închipui că este greu de lucrat, pentru mine, presupun că și pentru dumnealui, între timp. Dar, am mai spus-o, domnul Cîțu nu a demonstrat nici leadershipul, nici spiritul de echipă, nici înțelepciunea politică, nici nimic din toate acele abilități care credeam noi că îl califică pentru funcția de premier.”

×
Subiecte în articol: Vlad Voiculescu Florin Cîțu
Parteneri
Revolta fermierilor împotriva unui nou sistem antigrindină
x close