Antena 3 CNN Actualitate Vlad Voiculescu, întrebat dacă îşi încheie cariera politică: "Mi-am găsit rostul pentru viaţa mea"

Vlad Voiculescu, întrebat dacă îşi încheie cariera politică: "Mi-am găsit rostul pentru viaţa mea"

Ministrul revocat al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a spus că va decide dacă îşi încheie sau nu cariera politică, dar a precizat că a găsit "rostul" la ce are de făcut de acum încolo.

Vlad Voiculescu, întrebat dacă îşi încheie cariera politică: "Mi-am găsit rostul pentru viaţa mea"
de Georgiana Adam    |    16 Apr 2021   •   11:23

Indiferent dacă va rămâne sau nu în viaţa politică, Voiculescu spune că vrea să ajute în continuare la a schimba lucrurile în sănătate şi la a-i ajuta pe cei care au nevoie.

Vlad Voiculescu: nu au fost un momente uşoare pentru mine

Astfel, fiind întrebat de presă dacă şi-a încheiat cariera politică, la conferinţa de presă de vineri, unde şi-a prezentat realizările din mandat, Voiculescu a precizat:

"Asta rămăne de văzut, eu decid ce voi face mai departe, nu au fost un momente uşoare pentru mine, dar mi-e clar că vreau să pun umărul în continuare la a schimba lucrurile în sănătate şi la a ajuta pe cei care au nevoie.

Voiculescu: Vreau să schimbăm lucrurile, e rostul pe care l-am găsit până acum pentru viaţa mea

E ceva dincolo de titlul de politician sau de ministru, e rostul pe care l-am găsit până acum pentru viaţa mea", a spus, vineri, ministrul demis al Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Voiculescu, de când nu mai e ministru: Deocamdată o să dorm

Vlad Voiculescu a mai spus că este șocat de modul în care a fost înlăturat de la conducerea Ministerului Sănătății, precizând că el se pregătise să fie mult timp în această funcție. 

"Nu regret (decizia de a renunța la mandatul de consilier local al Capitalei – n.r.), dar la nivel profesional și personal, o să am nevoie de câteva zile să îmi așez propria viață. 

Decizia de zilele trecute a fost, pentru mine personal una șocantă și mi-am aranjat lucrurile în viață așa încât să servesc din poziția de ministru al Sănătății pentru mult timp, așa încât să pot face lucrurile pe care nu am reușit să le duc la bun sfârșit în 2016. (...) Deocamdată o să dorm", a mai spus Voiculescu, infirmând şi faptul că și-ar fi dorit funcția lui Valeriu Gheorghiță.

Vlad Voiculescu spune că a lucrat bine cu Arafat de când se cunosc

Vlad Voiculescu a mai apreciat că România pierde viteză periculos în privința vaccinării, mai ales că nu a vaccinat suficiente persoane în vârstă și bolnave.

"România pierde viteză periculos și are o vulnerabilitate majoră prin faptul că nu a vaccinat destul pe cei vulnerabili și anume pe cei bătrâni și bolnavi. Asta este ceva ce aș fi făcut diferit. Mai mult decât atât, altă vulnerabilitate este lipsa completă a unei campanii de comunicare", spune Voiculescu.

În plus, a precizat că a lucrat foarte bine cu Raed Arafat și că nu au avut disensiuni de când se cunosc, din 2015.

×
Subiecte în articol: Vlad Voiculescu
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close