Antena 3 CNN Actualitate Vlad Voiculescu vede acum "un succes" deschiderea şcolilor, după ce s-a opus acestei măsuri

Vlad Voiculescu vede acum "un succes" deschiderea şcolilor, după ce s-a opus acestei măsuri

Vlad Voiculescu a vorbit, vineri, de deschiderea şcolilor ca de "un succes", însă ministrul demis al Sănătăţii s-a opus acestei măsuri la vremea respectivă, el având şi câteva ciocniri cu ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, chiar pe această temă.

Vlad Voiculescu vede acum "un succes" deschiderea şcolilor, după ce s-a opus acestei măsuri
Sursa foto: Colaj Hepta
de Georgiana Adam    |    16 Apr 2021   •   10:16

"Deschiderea şcolilor este un succes al acestui guvern, dar dintr-un efort comun s-a transformat într-o pasare continută a vinii către Ministerul Sănătăţii. O vină, pentru că un lucru sau altul nu ar fi mers perfect", a spus ministrul demis al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, vineri.

Iniţial, Ministerul Sănătăţii s-a opus deschiderii şcolilor în format fizic, deşi Ministerul Educaţiei susţinea această măsură. 

Apoi, a existat un ordin comun privind deschiderea școlilor şi Cîmpeanu a spus că dacă nu va fi clar și aplicabil, nu îl va semna. El a "trecut" şi elevii au început să meargă fizic la şcoală.

Apoi, o altă polemică a avut loc chiar la începutul acestei luni, între Ministerul Sănătății și Ministerul Educației, pe tema testelor anti-COVID din școli. Soluția a existat, dar comunicarea între cei doi miniștri s-a arătat deficitară.
 

×
Subiecte în articol: Vlad Voiculescu şcoli
Parteneri
Perioada care nu va mai fi luată în calcul la pensii
x close