Antena 3 CNN Actualitate Vlad Voiculescu le recomandă elevilor să dea mărţişoarele cu mănuşi. A citat și din Biblie în argumentarea sa

Vlad Voiculescu le recomandă elevilor să dea mărţişoarele cu mănuşi. A citat și din Biblie în argumentarea sa

Vlad Voiculescu a fost întrebat dacă de 1 și 8 Martie elevii pot oferi flori și mărțișoare, având în vedere că ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu a spus că se permite acest demers. El a răspuns cu un citat din Biblie.

Vlad Voiculescu le recomandă elevilor să dea mărţişoarele cu mănuşi. A citat și din Biblie în argumentarea sa
de Georgiana Adam    |    26 Feb 2021   •   19:39

"Să definim "este liber"... Aș răspunde cu un citat din Biblie: Toate îmi sunt permise, nu toate îmi sunt de folos!", a declarat, ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu

Jurnaliştii Antena 3 au adresat din nou întrebarea şi Vlad Voiculescu a spus că le recomandă elevilor să poarte mânuşi când dau mărţisoarele.

Au voie elevii să mai ofere mărțișoare la școală? Anunțul ferm al ministrului Educației

Dacă ar fi considerate aşa, acestea ar fi interzise din cauza unui ordin comun al ministerelor Educaţiei şi Sănătăţii. Cîmpeanu spune însă că doar el decide ce se întâmplă în şcoli, ministerul Sănătăţii neavând un cuvânt de spus în acest sens. Iar, din punctul lui de vedere, atât mărţişoarele de 1 martie cât şi florile de 8 martie trebuie permise.

"Ordinul de ministru comun Educați și Sănătate prevede că nu se pot schimba obiecte personale. Însă, Ministerul Educației nu dorește și nu poate să se implice în schimbarea valorii de simbol a unei flori în obiect personal. O floare nu este un obiect personal.

Nici măcar un mărțișor nu consider că este un obiect personal. Așasar, Ministerul Educației nu dorește și nu poate să se implice în schimbarea unei valori de simbol în obiect personal", a precizat Sorin Câmpeanu, la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Vlad Voiculescu

ȘTIRI

Greva profesorilor continuă pe termen nelimitat! Oferta Guvernului a fost respinsă

Parteneri
Sindicaliştii au încheiat discuţiile cu Klaus Iohannis. Se opreşte sau nu greva profesorilor?
x close