Antena 3 CNN Actualitate Gafa monumentală făcută de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, în ziua tragediei de la "Matei Balș"

Gafa monumentală făcută de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, în ziua tragediei de la "Matei Balș"

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a făcut o primă schimbare după incendiul de la Matei Balș care a îndoliat România. Mai exact, acesta și-a schimbat poza de profil. Informația a fost comentată, vineri seară, la Exces de putere, de Adrian Ursu și invitații săi.

Gafa monumentală făcută de ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, în ziua tragediei de la "Matei Balș"
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    29 Ian 2021   •   23:25

sursa: Facebook/ Vlad Voiculescu

"Nu știu dacă declarațiile sunt batjocoritoare, dar ceea ce a făcut ministrul Vlad Voiculescu pe final de zi e absolut incalificabil. Când vorbea de reforme, când vorbea de schimbări majore, când vorbea de nevoia de a se lua totul de jos și de a se răsturna, știți ce a făcut ministru Vlad Voiculescu? A produs o schimbare majoră.

Și-a schimbat poza de profil de pe Facebook. Asta a fost grija lui. Nu că și-ar fi pus doliu cum mai fac unii în astfel de situații, ci să dea mai bine din semiprofil cu botul pe lăbuțe sau nu știu cum se cheamă poziția", a spus Adrian Ursu.

Vlad Voiculescu, la 15 ore după incendiul de la Balș: "Vom construi spitale. Vom face un fond de investiții în spitale”

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu a postat, vineri seara, un mesaj pe Facebook prin care anunță formarea unui fond important pentru investiții în spitale. El spune că ţara asta are nevoie de spitale noi, iar Guvernul şi coaliția de guvernare susţin acest demers. Anunțul vine la 15 ore după ce la Spitalul Matei Balș a avut loc un incediu în care 5 persoane au murit.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, anunță proiecte importante pentru sistemul medical din România motivând că spitalele noastre au 50 de ani sau peste iar medicina a evoluat enorm.

"România este, din păcate, țara în care în ultimii 30 de ani nu s-a construit niciun spital public mare. Spitalele noastre au 50 de ani sau peste. Medicina a evoluat enorm în timpul ăsta.

Nu ne putem aștepta ca un soft IT de secol 21 să funcționeze fără probleme pe un computer 386 de anii 90. O astfel de așteptare nu e doar o naivitate, ci o inconștiență aproape criminală”, a spus Vlad Voiculescu pe Facebook.

El consideră că în ultimii patru ani s-a făcut munca ce trebuia făcută într-unul singur. Și asta nu pentru că nu au fost bani ci pentru că nu a avut cine.

"Am început în cele 7 luni petrecute în 2016 la MS (n.r Ministerul Sănătăţii) proiectele de spitale regionale. În ultimii patru ani s-a făcut munca ce trebuia făcută într-unul singur. Și asta nu pentru că nu au fost bani ci pentru că nu a avut cine. În țara asta s-au construit mall-uri, benzinării, clădiri de birouri, ba s-au construit și câteva spitale... dar private. Statul nu a fost în stare, pentru că cei care l-au condus au avut alte treburi sau alte interese.

Vlad Voiculescu: "Vom construi spitale”

Vom construi spitale .Vom crea în acest guvern condus de Florin Cîţu, cu sprijinul întregii coaliții, un fond important pentru investiții în spitale și o echipă direct responsabilă ca aceste spitale să devină realitate, să devină saloane curate, clădiri sigure.

Vom construi spitale. Țara asta are nevoie de spitale noi. Țara asta are nevoie de vindecare, iar vindecarea de această dată nu va veni prin vorbe, ci prin fapte”, a mai spus ministrul Sănătăţii pe Facebook.

Anunțul lui Vlad Voiculescu a fost postat pe Facebook la 15 ore după ce Spitalul Matei Balș din București a luat foc. Cinci oameni au murit în urma incendiului.

×
Subiecte în articol: Vlad Voiculescu incendiu Matei Balș
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close