Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Sănătăţii contestă cifrele privind raportările COVID-19 în Capitală: "Nu cred că este sub 3 la mie în acest moment, în realitate”

Ministrul Sănătăţii contestă cifrele privind raportările COVID-19 în Capitală: "Nu cred că este sub 3 la mie în acest moment, în realitate”

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătăţii, a declarat miercuri seara, că nu crede că rata infectărilor este mai mică de 3 la mia de locuitori aşa cum anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Ministrul Sănătăţii contestă cifrele privind raportările COVID-19 în Capitală: "Nu cred că este sub 3 la mie în acest moment, în realitate”
de Georgiana Adam    |    21 Ian 2021   •   19:30

Potrivit datelor raportate, joi, de Grupul de Comunicare Strategică, Capitala rămâne în zona galbenă cu o incidență cumulată a cazurilor la 14 zile la mia de locuitori de 2,69.

Întrebat dacă ştim, de fapt, cât este de răspândit coronavirusul în Capitală, ministrul Sănătăţii a precizat că ştim doar că este răspândit.

"E ridicol de puțin, știm că este răspândit. Nu cred că este sub 3 la mie în acest moment, în realitate”, a declarat Vlad Voiculescu pentru Europa FM.

Se redeschid restaurantele în Capitală! Ce alte restricții vor mai fi relaxate în București

Restaurantele, teatrele și cinematografele din Capitală s-ar putea redeschide dacă rata de infectare rămâne sub 3. Este anunțul făcut de prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.

”Din fericire, printr-un efort comun al cetățenilor municipiului București, în primul rând, dar și al autorităților, incidența infectării cu Covid 19 a scăzut la 2,96 / la o mie de locuitori. Sunt vești care nu pot decât să ne bucure!

Vom urmări evoluția indicatorului în următoarele 48 de ore, iar în situația pe care cu toții ne-o dorim, în care gradul de infectare se păstrează sub 3 / la o mie de locuitori, vom convoca în ședință Comitetul Municipal București pentru Situații de Urgență în vederea adoptării unei hotărâri prin care unele măsuri restrictive să fie relaxate", a scris Traian Berbeceanu pe Facebook. 

 

 

×
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close