Antena 3 CNN Actualitate Vlad Voiculescu, anunț despre noi restricții în România. ”Lucrurile au devenit îngrijorătoare!”

Vlad Voiculescu, anunț despre noi restricții în România. ”Lucrurile au devenit îngrijorătoare!”

Întrebat de jurnaliști dacă ar putea fi luate noi restricții în România, în contextul creșterii alarmante a numărului de cazuri de coronavirus, Vlad Voiculescu a declarat că nu exclude o astfel de opțiune.

Vlad Voiculescu, anunț despre noi restricții în România. ”Lucrurile au devenit îngrijorătoare!”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    08 Mar 2021   •   12:16

”Dacă lucrurile merg așa în continuare, nu putem exclude alte restricții. Vă invit să vă uitați pe cifrele care sunt publicate în fiecare zi, lucrurile încep să devină îngrijorătoare.

Atât testarea cât și raportarea ne arată o imagine a realității. Consider că sunt mai mulți indicatori pentru imaginea reală, însă indicatorul care nu poate fi pus în niciun fel la îndoială este numărul de pacienți din secțiile de Terapie Intensivă. Și acest număr crește, a crescut în fiecare zi, așa că apelul nostru e ca oamenii să respecte regulile și să se protejeze pe ei și pe ceilalți!”, a declarat ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu

Restricţii circulaţie Bucureşti. Guvernul ia în calcul limitarea deplasării în timpul nopții

Ne-am putea aștepta la noi restricții în București. Surse guvernamentale spun că s-ar putea lua în calcul ca după ora 22 să nu mai puteam ieși din locuințe decât pe baza declarației pe propria răspundere sau a legitimației de serviciu.

Măsura ar putea fi luată din cauza creșterii numărului de noi infectări cu COVID-19.

Guvernul ia în calcul să limiteze circulația în timpul nopții începând cu ora 22:00, în loc de 23:00

Din 8 martie Bucureștiul a intrat în scenariul roșu. Au fost închise restaurantele și cafenelele din interiorul clădirilor, din hoteluri, pensiuni și alte unități de cazare, barurile, discotecile și cluburile.

Este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați din domeniul jocurilor de noroc, cu excepția LOTO.

Este interzisă activitatea în cinematografe, teatre, săli de concerte, inclusiv drive-in, precum și organizarea și desfășurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice și private sau a altor evenimente culturale.

Este obligatorie purtarea măștii de protecție.

×
Subiecte în articol: Vlad Voiculescu restricţii
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close