Antena 3 CNN Actualitate USR, scut în jurul lui Vlad Voiculescu, în timp ce liderii liberali îi cer capul. Demiterea ministrului Sănătăţii, subiect în şedinţa de luni a Coaliţiei şi în PNL

USR, scut în jurul lui Vlad Voiculescu, în timp ce liderii liberali îi cer capul. Demiterea ministrului Sănătăţii, subiect în şedinţa de luni a Coaliţiei şi în PNL

Mai mulţi lideri liberali urmează să-şi reitereze, luni, cererile de demitere a ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

USR, scut în jurul lui Vlad Voiculescu, în timp ce liderii liberali îi cer capul. Demiterea ministrului Sănătăţii, subiect în şedinţa de luni a Coaliţiei şi în PNL
de Alina Sorocean    |    11 Apr 2021   •   18:34

Demisia lui Vlad Voiculescu sau demiterea acestuia dacă refuză să plece a fost solicitată în spațiul public de vicepreședintele PNL Ben-Oni Ardelean şi de prim-vicepreședintele liberal Rareş Bogdan.

În criticile sale, Rareş Bogdan i-a vizat şi pe Raed Arafat şi pe Nicuşor Dan, pentru implicarea lor în scandalul evacuării spitalului Foişor.

La aceste atacuri, cei din USR replică spunând că liberalii sunt lezați de faptul că Vlad Voiculescu ar fi încercat să "deranjeze" anumite licitații de interes pentru persoane din PNL.

Ardelean şi Bogdan ar urma să îşi reitereze cererile privind plecarea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru luni, când au loc ședințe de conducere la nivelul Coaliției de guvernare şi la nivelul PNL. 

Ședința Biroului Executiv Național al PNL ar urma să tranșeze acest subiect înainte de ședința Coaliției. 

Rareş Bogdan spune că secretarul de stat Raed Arafat, primarul general Nicuşor Dan şi ministrul Vlad Voiculescu trebuie să vină să prezinte explicaţii în scandalul de la Spitalul Foişor iar dacă explicațiile nu vor fi satisfăcătoare, inclusiv Raed Arafat ar trebui demis.

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan Vlad Voiculescu
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close