Antena 3 Actualitate Vlădan, autorul masacrului de la Perla: O să mă revanşez faţă de victimele mele

Vlădan, autorul masacrului de la Perla: O să mă revanşez faţă de victimele mele

de S.T.    |    03 Sep 2012   •   15:38
Vlădan, autorul masacrului de la Perla: O să mă revanşez faţă de victimele mele
Sursa foto: Foto: Antena 3

Gheorghe Vlădan, bărbatul judecat pentru masacrul de la Perla din martie, a declarat, luni, în faţa instanţei, că îşi regretă faptele şi că, după ispăşirea pedepsei pe care ar urma să o primească, va încerca să se revanşeze faţă de victimele sale, scrie Mediafax.

Vlădan a fost adus în faţa judecătorilor Tribunalului Bucureşti pentru verificarea legalităţii mandatului său de arestare preventivă.

Cu această ocazie, au fost audiaţi mai mulţi martori, atât din rândul celor răniţi, cât şi apropiaţi ai celor două femei ucise, Felicia Vlădan, soţia atacatorului, şi casiera Mariana Bendre.

În timpul procesului, un prieten al familiei Bendre, care a venit în calitate de martor, a povestit cât l-a costat pe soţul casierei ucise moartea nevestei sale.

La finalul audierilor de martori, Vlădan a ţinut să ia cuvântul şi a mărturisit, în faţa instanţei, că îşi regretă faptele şi a cerut să fie condamnat. "Nu sunt aici să cer clemenţă. Vreau să-mi exprim părerea de rău faţă de victime şi faţă de familia mea", a spus Gheorghe Vlădan.

Vlădan a mai afirmat că a văzut imaginile surprinse de camerele de luat vederi din coaforul de la Perla şi nu înţelege ce l-a apucat atunci când a scos arma şi a început să tragă. "Când văd imaginile, nu găsesc un răspuns pentru ce s-a întâmplat. La început, i-am spus soţiei mele: «Bine draga mea, plec». Apoi, văd cum o doamnă mă conduce afară, de mână. Nu înţeleg ce mi s-a întâmplat ulterior", a spus Vlădan.

Inculpatul a adăugat că, indiferent ar spune, cuvintele nu sunt de ajuns şi îşi doreşte să poată face ceva concret pentru victimele lui. "Sunt vinovat. Sunt într-o altă lume, în care încerc să-mi duc zilele şi de unde o să ies într-o zi şi o să fiu reintegrat în societate. Tot atunci, o să mă revanşez faţă de victimele mele", a declarat Gheorghe Vlădan.

Vezi aici cum s-a petrecut atacul.

La 5 martie, Gheorghe Vlădan a deschis focul în incinta unui coafor de la Perla unde lucra soţia lui, care voia să divorţeze de el. Aceasta şi casiera coaforului au fost ucise, iar şase persoane au fost rănite.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close