Antena 3 CNN Actualitate Vlădan şi-a premeditat atacul de la coaforul din Perla timp de opt zile

Vlădan şi-a premeditat atacul de la coaforul din Perla timp de opt zile

Vlădan şi-a premeditat atacul de la coaforul din Perla timp de opt zile
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    29 Mar 2012   •   22:51

Criminalul de la coafor din Perla şi-a premeditat timp de opt zile atacul. A vrut să-i omoare pe toţi, nu doar pe soţie şi nu s-ar fi oprit niciodată din tras, dar rămăsese fără gloanţe. Aşa a scăpat unul dintre supravieţuitorii atacului, ultimul dintre cei luaţi la ţintă de Gheorghe Vlădan.

Acum, ucigaşul aşteaptă după gratii încă un mandat de arest preventiv.

Poliţistul care a tras precum un terorist în oameni nevinovaţi a încercat, la începutul anului, să scape de pistol. Pe 18 ianuarie, Vlădan şi-a predat arma la un magazin de specialitate. Dacă cineva ar fi cumpărat pistolul, poate tragedia de la Perla era evitată. Pe 29 februarie, Vlădan a revenit la magazin şi a recuperat pistolul. Nimeni nu a cumpărat Glockul respectiv. În acel moment, sămânţa răzbunării încolţise în mintea lui Vlădan.

Pe data de 27 februarie 2012, la Judecătoria sector 4 Bucureşti, Gheorghe Vlădan a cerut copierea acţiunii de divorţ pornit de soţia sa, după care a luat decizia să o ucidă.

În aceeaşi zi, şi-a dat seama că nu doar soţia lui trebuie să moară. A sunat-o la muncă, dar colegele femeii au găsit tot felul de pretexte pentru a nu a-l lăsa să ia legătura cu Felicia Vlădan.

Inculpatul Vlădan Gheorghe a considerat că explicaţiile primite de la colegele sale de muncă sunt făcute pentru a-l împiedica să se împace cu soţia sa şi astfel a luat decizia să le ucidă şi pe acestea.

După două zile şi-a recuperat pistolul, apoi a început să-şi pregătească muniţia. Şi-a ascuţit gloanţele precum asasinii, pentru a provoca răni mai profunde. În ziua atacului sângeros, Vlădan a venit încă de la prima oră la coafor, respectiv la 7.30. Atunci a aflat programul soţiei. După prânz a încercat să-i vorbească, iar seara a deschis focul.

Victima s-a apropiat de inculpat şi l-a apostrofat pentru gestul său, însă, observând că acesta a dus mâna la spate şi că a scos arma, a spus: "George, vrei să mă împuşti?". Acestea au fost ultimele cuvinte ale victimei, se arată în referatul de prelungire a arestării preventive a lui Gheorghe Vlădan.

Vlădan va fi adus vineri în faţa judecătorilor, unde procurorii vor cere prelungirea arestului preventiv.





×
Subiecte în articol: Gheorghe Vladan atac ucide sotie pistol
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close