Antena 3 CNN Actualitate Vlădescu îl numeşte pe Dan Bittman consilier la Finanţe. Andrei Gheorghe e "muci" (VIDEO)

Vlădescu îl numeşte pe Dan Bittman consilier la Finanţe. Andrei Gheorghe e "muci" (VIDEO)

Vlădescu îl numeşte pe Dan Bittman consilier la Finanţe. Andrei Gheorghe e "muci" (VIDEO)
13 Ian 2010   •   11:23

După ce ministrul de Finanţe, Sebastian Vlădescu, a declarat despre Andrei Gheorghe că a fost ?muci? după primele trei zile petrecute în funcţia sa, de responsabil de coordonare a Departamentului de Comunicare, iată că acum Dan Bittman, solistul trupei Holograf şi realizator tv, a fost numit consilier al ministrului Finanţelor Publice pe probleme privind imaginea instituţiei în rândul populaţiei, a declarat, acelaşi ministrul de resort Sebastian Vlădescu, citat de Mediafax.

"Vreau feedback de la populaţie. Bittman fiind o persoană populară şi care nu este legată de minister, vom putea avea o opinie obiectivă privind imaginea ministerului. El poate afla părerea populaţiei. Vreau să ştiu ce gândeşte populaţia despre MFP", a declarat Vlădescu, citat de Mediafax.

Vlădescu: Nu o să cânte Dan Bittman imnul taxelor şi impozitelor



?Pot să vă spun doar că, probabil, până acum nicio altă guvernare nu s-a gândit la mine în acest sens, e ca şi când în dimineaţa asta v-ar suna pe dumneavoastră ca să fiţi purtătorul de cuvânt al guvernului?, a spus Dan Bittman la Antena 3.

?E posibil ca domnul ministru să se fi gândit la o voce care să poată duce mai departe către mass-media toate lucrurile mai puţin plăcute?, a mai spus Bittman.

Dan Bittman, despre numirea sa în funcţia de consilier al ministrului Finanţelor



Bittman are o mică afacere imobiliară, în Popeşti-Leordeni, unde a construit trei vile. De asemenea, în 2008 Solistul trupei Holograf a candidat la primaria Sectorului 1 al Capitalei, din partea Partidului Ecologist Roman (PER), al carui membru este de trei ani.

Deficienţe de comunicare la Finanţe

Acum două săptămâni, Sebastian Vlădescu l-a numit pe Andrei Gheorghe consilier pe probleme de comunicare.

Pentru cei ce se întreabă cum comunică ministrul de Finanţe după ce l-a numit pe Andrei Gheorghe responsabil de coordonarea Departamentului de Comunicare, iată şi răspunsul, oferit chiar de Sebastian Vlădescu:

?Nu e o problemă să încercăm să rezolvăm această problemă. A doua problemă, aş vrea să vă rog să nu faceţi acest amânare şi să presupuneţi că ar putea să existe un amendament [...]. Şi ăsta nu e o problemă a acestui Guvern, a celui de acum doi ani...?, a declarat ministrul Vlădescu în urmă cu două zile.

Cum comunică acum Sebastian Vlădescu


Mircea Badea comentează declaraţia ministrului de Finanţe despre performanţele lui Andrei Gheorghe

Mircea Badea a comentat în cadrul emisiunii "În gura presei" de marţi, declaraţia ministrului de Finanţe cu privire la performanţele lui Andrei Gheorghe după primele trei zile în funcţia în care l-a numit. El l-a catalogat pe Gheorghe ca fiind "muci".

Mircea Badea: Putem să îi zicem lui Andrei Gheorghe "Muc cel Mic"?



Cunoscuta piesă Holograf, "Banii vorbesc", apărută la începutul anilor '90 pare o premoniţie a ceea ce se întâmplă acum, după 20 de ani.
Holograf - Banii vorbesc


Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close