Antena 3 CNN Actualitate Vladimir Putin a ordonat punerea în alertă a forțelor nucleare ale Rusiei

Vladimir Putin a ordonat punerea în alertă a forțelor nucleare ale Rusiei

Vladimir Putin a ordonat ministrului Apărării, Serghei Șoigu, şi şefului marelui stat major, Valeri Gherasimov, să ridice gradul de alertă pentru arsenalul nuclear, în condițiile tensiunilor crescute cu vestul după ce a invadat Ucraina.

Vladimir Putin a ordonat punerea în alertă a forțelor nucleare ale Rusiei
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    27 Feb 2022   •   15:35

Preşedintele rus Vladimir Putin a ordonat comandamentului de descurajare nucleară să intre în alertă maximă, în condițiile tensiunilor crescute cu Vestul după ce a invadat Ucraina.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, pune în alertă forţele nucleare ale Rusiei din cauza tensiunilor majore cu lumea occidentală în privința atacului militar din Ucraina, scrie The Washington Post.

„Dragi colegi, vedeți acțiunile neprietenoase ale țărilor din Vest în ceea ce privește partea economică, despre care știm cu toții, dar înalții oficiali NATO se exprimă agresiv la adresa Federației Ruse, motiv pentru care ordon ministerului apărării și șefului marelui stat major să treacă forțele de descurajare ale Armatei într-un regim special de alertă”, a spus Putin, informează Reuters.

Putin a ordonat comandamentului militar să pună forţele de descurajare nucleară în stare de alertă maximă după declaraţiile agresive ale țarilor NATO.

Rusia a avertizat Ucraina că ofensiva sa nu se va opri pentru discuții, spune Kremlinul

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a respins duminică oferta Rusiei de a discuta în Belarus, declarând că Minsk însuși este complice la invazia rusă, dar lăsând ușa deschisă negocierilor în alte locații, transmite sursa citată

Kremlinul a declarat duminică că delegația sa este pregătită să se întâlnească cu oficiali ucraineni în orașul belarus Gomel. 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin forte nucleare
Parteneri
Mii de angajați români vor primi bani în plus la salariu!
x close