Antena 3 CNN Actualitate Vladimir Putin a început să se plângă! Afirmația surprinzătoare făcută în timpul unei vizite oficiale

Vladimir Putin a început să se plângă! Afirmația surprinzătoare făcută în timpul unei vizite oficiale

Vladimir Putin a început să se plângă! Afirmația surprinzătoare făcută în timpul unei vizite oficiale
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
08 Iun 2016   •   20:08

Preşedintele rus, Vladimir Putin, s-a plâns miercuri, în Belarus, de lipsa somnului cauzată de agenda sa de lucru foarte încărcată.

”Dorm puţin. Alaltăieri, am dormit patru ore şi noaptea aceasta, tot patru', a spus Putin, în timpul unei vizite la Minsk, după ce omologul său din Belarus, Alexandr Lukaşenko, l-a întrebat cum se simte, consemnează agenţia EFE. 'Nu e bine', i-a replicat acesta din urmă, care este cu aproape doi ani mai tânăr decât liderul de la Kremlin şi deţine puterea din 1994, scrie Agerpres.

Liderul rus a avut marţi o zi plină, în care i-a primit pe membrii Guvernului, a purtat discuţii cu premierul israelian Benjamín Netanyahu şi a celebrat seara cu acesta, la teatrul Balşoi, un sfert de secol de relaţii diplomatice.

'În toţi aceşti opt ani, am muncit ca un sclav pe o galeră, de dimineaţă până noaptea' a declarat, în februarie 2008, Vladimir Putin, rezumând activitatea sa din acei ani în fruntea Kremlinului.

Colaboratorul său apropiat şi şef al Administraţiei Prezidenţiale, Serghei Ivanov, a afirmat la rândul său despre preşedintele rus că niciodată nu a cunoscut un om cu atâta putere de muncă. 'Se culcă foarte târziu (...), iar dimineaţa imediat te cheamă. Când doarme?', s-a întrebat Ivanov.

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Rusia Kremlin
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close