Reacția vloggerului Alexandru Bălan, după scandalul izbucnit în urma afirmațiilor sale: "A fost o glumă extraordinar de proastă"

02 Iun 2020   •   10:12
Reacția vloggerului Alexandru Bălan, după scandalul izbucnit în urma afirmațiilor sale: "A fost o glumă extraordinar de proastă"

Alexandru Bălan, vloggerul cunoscut cu numele de Colo în mediul online, a făcut o serie de declarații scandaloase pe internet, spunând că minorele care se îmbracă sumar ar trebui să fie violate și bătute.

Tânărul a spus toate aceste lucruri într-un vlog postat pe contul său de Youtube, unde e urmărit de peste 850.000 de persoane.

După ce a aflat că e cercetat de Poliție după declarațiile făcute, Alexandru Bălan și-a cerut scuze public.

„Dacă stau acum să gândesc la rece chestia asta, a fost o glumă extraordinar de proastă, recunosc lucrul ăsta şi vreau să vă spun că îmi pare rău. În ultima perioadă, pe Facebook, a izbucnit aşa un mare scandal şi am fost implicat în el de către mai mulţi influenceri, de către mai multe persoane cunoscute în această industrie, şi vreau să-mi cer scuze faţă de ei personal, în primul rând, pentru că acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani, îmi cer scuze în mod oficial pentru că videoclipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire“, a început Colo.

Tânărul a mai explicat că are o relație de șase ani cu o fată și că niciodată nu și-a permis să fie violent cu ea fiindcă nu e de acord cu un astfel de comportament.

„Vă spun sincer, respect toate femeile pentru că eu am fost crescut de mama mea, care mi-a oferit cea mai bună educaţie şi mi-a spus să respect toate femeile din această lume. Credeţi-mă că sunt împreună cu o fată de 6 ani de zile, Alexandra este iubita mea şi o iubesc ca pe ochii din cap. Niciodată nu am ridicat mâna la ea şi nu sunt de acord cu violenţa asta faţă de femei sau de către orice fel de alte lucruri. Nu aş fi vrut niciodată să jignesc în mod oficial pe cineva. Chiar şi neoficial“, a mai spus el.

„E de mult timp acest videoclip cu mine pe internet şi vă spun sincer că nu aveam cea mai bună gândire, cea mai bună mentalitate, nu aveam acest număr de abonaţi, nu ştiam că mă adresez unui public atât de fraged. Luam totul la derâdere şi la mişto pentru că mereu am făcut un show de entertainment, n-am avut ca scop niciodată să jignesc pe nimeni, n-am avut ca scop să ajung public în faţa voastră şi să-mi cer scuze“, a adăugat vloggerul.

Parteneri
x close