Antena 3 CNN Actualitate Vloggerul Colo a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a spus că minorele care se îmbracă provocator merită violate

Vloggerul Colo a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a spus că minorele care se îmbracă provocator merită violate

Vloggerul Alexandru Bălan, cunoscut în mediul online sub numele de Colo, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, după afirmațiile scandaloase făcute pe internet referitor la minore.

Vloggerul Colo a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a spus că minorele care se îmbracă provocator merită violate
09 Iun 2020   •   22:54

Tânărul de 28 de ani, care are un număr de 850.000 de abonați pe Youtube, le-a transmis urmăritorilor săi că fetele minore care se îmbracă sumar ar trebui violate.

Colo e unul dintre cei mai urmăriți vloggeri din România, cei mai mulți urmăritori ai săi fiind adolescenți cu vârste de sub 18 ani.

După ce afirmațiile făcute de Colo în video-ul respectiv au ajuns să fie cunoscute în spațiul public, prin intermediul presei, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a deschis o anchetă.

”În urmă informațiilor apărute în media, cu privire la anumite declarații ale unui bărbat ce activează în zona on line, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București s-a sesizat din oficiu și a demarat verificări pentru stabilirea situației de fapt și de drept”, a anunțat DGPMB.

Ulterior, când cazul său a devenit cunoscut, Alexandru Bălan a postat un nou video în care își cerea scuze pentru ceea ce a spus legat de minore, argumentând că erau niște glume și că nu reprezintă valorile în care crede.

×
Subiecte în articol: Colo
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close