Antena 3 CNN Actualitate "Vocea de la metrou" a câştigat procesul cu Metrorex. Vezi ce despăgubiri va primi

"Vocea de la metrou" a câştigat procesul cu Metrorex. Vezi ce despăgubiri va primi

"Vocea de la metrou" a câştigat procesul cu Metrorex. Vezi ce despăgubiri va primi
Sursa foto: Foto: VideoNews
03 Iun 2011   •   23:24

Vocea de la metrou a câştigat în instanţă! Judecatorii au hotărât ca actriţa Izabela Neamţu să fie despăgubită de Metrorex pentru că ani la rând vocea ei a fost folosită pentru a le transmite bucureştenilor mesaje în staţiile de metrou şi în garniturile de tren.

Isabela Neamţu a înregistrat mesajele de la metrou în 2000. Asta după ce s-a prezentat la o probă în acest sens. Reprezentanţii Metrorex i-au spus că o vor contacta pentru înregistrările finale. Nu s-a mai întâmplat, iar înregistrările de probă au apărut în toate trenurile din Bucureşti.

Deşi actriţa a făcut nenumeroase sesizări la instituţiile statului, nimeni nu a ascultat-o. Cei de la Metrorex nici nu au primit-o la discuţii. În 2004 le-a vorbit şi reporterilor Antena 1 despre felul în care a înregistrat mesajele.

În urmă cu patru ani actriţa a dat în judecată Metrorex. Vineri, magistraţii s-au pronunţat. Tânăra a primit 1.000 lei pentru înregistrări şi 3.000 despăgubiri. Departe de cele 170.000 lei cerute daune iniţial de Isabela Neamţu. Metrorex trebuie să mai achite cele 8.500 de lei, cheltuieli de judecată.

Actriţa este decisă să atace decizia cu apel. Vrea despăgubiri mai mari.

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close