Antena 3 CNN Actualitate "Vocea" PSD: Nu s-a discutat niciodată în partid despre nominalizarea lui Cazanciuc la Ministerul Justiţiei

"Vocea" PSD: Nu s-a discutat niciodată în partid despre nominalizarea lui Cazanciuc la Ministerul Justiţiei

"Vocea" PSD: Nu s-a discutat niciodată în partid despre nominalizarea lui Cazanciuc la Ministerul Justiţiei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    11 Apr 2013   •   11:53

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, purtător de cuvânt al PSD, a declarat joi, la Antena 3, că în interiorul partidului nu s-a discutat despre nominalizarea lui Robert Cazanciuc la şefia Ministerului Justiţiei.

Întrebat dacă până acum s-a vorbit în partid despre propunerea tehnocratului Cazanciuc la Ministerul Justiţiei, Ivan a negat informaţia.

Totuşi, "vocea" PSD nu a exclus posibilitatea ca despre această propunere să se fi discutat în USL.

"Este prima dată când aud vehiculat acest nume, nu s-a discutat în PSD, nu ştiu dacă s-a discutat în USL", a declarat joi, purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, la emisiunea Previziunile zilei, de la Antena 3.

"Este decizia prim-ministrului, este responsabilitatea lui Ponta de a asigura independenţa Justiţiei şi cred că e cel mai bine să pui acolo un independent", a adăugat europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan.

Robert Cazanciuc, actualul secretar general al MAE, ar fi confirmat că a avut o discuţie cu ministrul interimar al Justiţiei, Victor Ponta, şi ar fi acceptat să fie ministrul Justiţiei, a declarat joi, la Antena 3, jurnalistul Adina Anghelescu, de la Lumea justiţiei.

Ministrul interimar al Justiţiei, Victor Ponta, va anunţa, joi, ministrul desemnat pentru acest portofoliu, după terminarea şedinţei CSM, la care participă.

În acest moment, favorit pentru şefia la Ministerul Justiţiei este tehnocratul Robert Cazanciuc, scrie DC News.

În prezent, premierul Victor Ponta deţine interimatul la Ministerul Justiţiei, din 26 martie, după ce Mona Pivniceru a demisionat din funcţie, ca urmare a faptului că începând din luna iunie va fi judecător al Curţii Constituţionale.





×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close