Antena 3 CNN Actualitate Voicu rămâne în arest. Senatorul a izbucnit în plâns în sala de judecată: "De 17 nopţi nu dorm" (VIDEO)

Voicu rămâne în arest. Senatorul a izbucnit în plâns în sala de judecată: "De 17 nopţi nu dorm" (VIDEO)

Voicu rămâne în arest. Senatorul a izbucnit în plâns în sala de judecată: "De 17 nopţi nu dorm" (VIDEO)
16 Apr 2010   •   12:01

Senatorul Cătălin Voicu rămâne în arest. Magistraţii au respins recursul formulat de Voicu la cererea sa de eliberare sub control judiciar. Voicu a susţinut că este nevinovat şi chiar mai mult, în sală a izbucnit în plâns. A fost un recurs cu încărcătură emoţională, în care senatorul şi-a justificat ieşirea prin faptul că, de când a fost încarcerat, nu mai poate dormi.

Cătălin Voicu nu va părăsi arestul preventiv, dar avocatul său susţine că are şi alte căi de atac pentru eliberarea senatorului.

Avocatul se gândeşte şi să solicite o expertiză medicală care să stabilescă dacă starea de sănătate a clientului său permite arestul. Senatorul a izbucnit în plâns în faţa magistraţilor şi le-a mărturisit că de când a fost reţinut nu mai poate dormi şi se simte rău.

"Vreau să răspund pentru ceea ce am făcut, nu pentru ceea se susţine că am făcut. De 17 nopţi nu dorm şi mă întreb cum am ajuns aici. Este înfiorător ce simt ca om plecat dintr-o lume să ajungi acolo. Oamenii de acolo se chinuie să-mi procure medicamente ca să nu fac un atac cerebral", a spus Voicu.

Senatorul a încercat să-i înduplece pe magistraţi spunându-le şi despre greutăţile prin care trece familia sa de când el a fost arestat.

"Nu doresc să vă impresionez dar am tatăl bolnav, un copil olimpic care are probleme la şcoală din cauza campaniei mediatice, mama nu e transportabilă iar soţia mea se luptă singură cu toate astea. Singura mea speranţă o am în dumneavoastră, în aflarea adevărului vă rog să-mi daţi posibilitatea să-mi probez nevinovăţia. Nu uitaţi că în vârful peniţei dumneavoastră aveţi vieţile unor oameni!", a spus senatorul.

Cătălin Voicu a fost arestat pe 30 martie, sub acuzaţiile de trafic de influenţă, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi participare la infracţiunea de fals intelectual la legea contabilităţii.




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Catalin Voicu arest ICCJ
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close