Antena 3 CNN Actualitate Voinescu, despre premierul Ungureanu: Dacă se simte penelist, e penelist. Nu poţi să îl contrazici

Voinescu, despre premierul Ungureanu: Dacă se simte penelist, e penelist. Nu poţi să îl contrazici

Voinescu, despre premierul Ungureanu: Dacă se simte penelist, e penelist. Nu poţi să îl contrazici
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Apr 2012   •   16:05

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat joi că "ceea ce Răzvan Ungureanu, ca persoană politică, spune despre propria identitate, trebuie luat ca atare" şi că nu poţi să contrazici "dacă un om îţi spune că se simte penelist", informează Mediafax.
   
Voinescu a fost întrebat  despre afirmaţiile făcute de premierul Ungureanu privind apartenenţa acestuia la PNL
   
"Ceea ce domnul Răzvan Ungureanu, ca persoană politică, spune despre propria identitate trebuie luat ca atare, nu poţi să-l contrazici. Dacă un om îţi spune că se simte penelist, se simte penelist, e penelist. Din punctul nostru de vedere, relaţia cu domnia sa este foarte clară şi mi-ar plăcea să cred că şi relaţia din punctul domniei sale de vedere cu noi este foarte clară",a precizat Sever Voinescu.
   
Voinescu a refuzat să comenteze dacă este deranjat de faptul că premierul Ungureanu se simte liberal.
   
"N-aş vrea să comentez acest lucru, că până la urmă are prea puţină importanţă ce mă deranjează pe mine sau nu. Important e ca acest proiect politic care înseamnă Guvernul Mihai Răzvan Ungureanu să meargă înainte şi să-şi atingă ţintele", a spus Sever Voinescu.
   
Întrebat dacă PDL l-a invitat până acum pe premierul Ungureanu la şedinţele BPN ale partidului, Voinescu a arătat că acest lucru nu s-a întâmplat, dar că e posibil ca prim-ministrul să fie invitat la un moment dat pentru a discuta chestiuni de guvernare.


   

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close