Antena 3 CNN Actualitate Voinescu: Toate declaraţiile despre vânzarea rezervelor de cupru sunt nefondate şi false

Voinescu: Toate declaraţiile despre vânzarea rezervelor de cupru sunt nefondate şi false

Voinescu: Toate declaraţiile despre vânzarea rezervelor de cupru sunt nefondate şi false
Sursa foto: foto: Intact Images
05 Apr 2012   •   17:49

Purtătorul de cuvânt al PDL, Sever Voinescu, a declarat, joi, că guvernarea Ungureanu "schimbă paradigma gestionării resurselor naturale ale României" şi că toate acuzaţiile privind vânzarea rezervelor de cupru sunt "nefondate şi false".

Voinescu a declarat astăzi într-o conferinţă de presă că din discursurile politice despre Cupru Min ies numai "minciuni, dezinformări şi spaime inutile false".

Potrivit acestuia, PDL consideră că bogăţiile naturale ale României aparţin naţiunii române şi că "ele sunt date de Dumnezeu acestui pământ şi acestei naţiuni şi prin urmare ele trebuie gestionate astfel încât să asigure prosperitate şi dezvoltare întregii naţiuni române".

El a precizat că în dezbatere sunt amestecate discuţiile despre Cupru Min, Roşia Poieni sau gazul de şist pentru a se ajunge la o concluzie falsă, şi anume aceea că Guvernul Ungureanu sau PDL ar trata această problemă cu uşurinţă nepermisă "sau poate chiar fraudulos".

Voinescu a spus despre Cupru Min că acesta a fost evaluat în 2006 la 18 milioane de euro, că o nouă evaluare a avut loc în 2011, de 56 de milioane de euro "iar preţul obţinut este de peste 200 de milioane euro", precizează Mediafax.

×
Subiecte în articol: Sever Voinescu
Parteneri
Daniel Baciu anunță o schimbare majoră pentru toți pensionari
x close