Antena 3 CNN Actualitate Volodimir Zelenski, faţă în faţă cu Mihai Gâdea | Interviu la Antena 3 CNN

Volodimir Zelenski, faţă în faţă cu Mihai Gâdea | Interviu la Antena 3 CNN

Volodimir Zelenski, preşedintele Ucrainei, va fi faţă în faţă cu Mihai Gâdea, într-un interviu-eveniment la Antena 3 CNN, începând cu ora 21.00, la emisiunea Sinteza zilei.

Volodimir Zelenski, faţă în faţă cu Mihai Gâdea | Interviu la Antena 3 CNN
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Oct 2023   •   14:29

Volodimir Zelenski va răspunde întrebărilor lui Mihai Gâdea, în cadrul interviului ce va fi difuzat, în această seară, începând cu ora 21.00, la Antena 3 CNN.

Preşedintele Ucrainei se află, astăzi, în prima sa vizită oficială de la izbucnirea războiului. Volodimir Zelenski s-a întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis, premierul Marcel Ciolacu, dar şi cu preşedinţii celor două Camere ale Legislativului, Alfred Simonis şi Nicolae Ciucă.

Zelenski urma să susţină un discrus în plenul Parlamentului României, însă evenimentul a fost anulat pe ultima sută de metri.

"Ucraina este recunoscătoare pentru sprijinul României, care ne întărește statul, precum și pentru solidaritatea sa constructivă, care permite națiunilor noastre să fie donatori de securitate pentru lume, în special în domeniul securității alimentare.

Am construit deja și putem extinde cooperarea care susține stabilitatea pentru multe alte națiuni.  Vom discuta despre continuarea cooperării în materie de securitate, dezvoltarea aviației și a altor coaliții, consolidarea apărării aeriene a Ucrainei, arhitectura de securitate a Mării Negre și relațiile noastre cu partenerii.  

România este un prieten care ne-a venit în ajutor în cea mai întunecată zi a noastră și al cărui sprijin se întărește cu timpul. Sunt sigur că această vizită va fi benefică pentru ambele națiuni.", a anunţat preşedintele ucrainean pe contul său de socializare înainte de vizita oficială din România.

×
Subiecte în articol: Volodimir Zelenski Mihai Gâdea
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close