Antena 3 CNN Actualitate Vosganian: "PPDD este expresia degradării clasei politice"

Vosganian: "PPDD este expresia degradării clasei politice"

Vosganian: "PPDD este expresia degradării clasei politice"
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    31 Oct 2012   •   20:59

Partidul Poporului, condus de Dan Diaconescu, reprezintă expresia degradării clasei politice din România, a comentat, miercuri, senatorul PNL Varujan Vosganian, după ce s-a aflat că un loc în PPDD se poate cumpăra, în numai 24 de ore, cu 50.000 de euro.

"Acest partid (PPDD - n.r.) are o anumită susţinere (...). Televiziunea lui a fost interzisă cu scadenţă, înaintea campaniei electorale. Pentru noi însă, din păcate, acest partid PPDD este expresia monstruoasă a degradării clasei politice", a spus Varujan Vosganian, vicepreşedinte PNL, în ediţia de miercuri seară a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

Ziarul Gândul a negociat în numai 24 de ore, prin intermediul personajului fictiv Călin Pompiliu Popescu, candidatura pe listele PPDD într-un colegiu din Bucureşt, pentru suma de 50.000 de euro.

Liderului PP-DD, Dan Diaconescu, şi-a depus marţi candidatura pentru un mandat de deputat în Colegiul 6, Târgu Jiu, unde candidează şi preşedintele PSD, Victor Ponta. Patronul OTV, Dan Diaconescu, a anunţat încă de la începutul lunii că va candida oriunde în colegiul prim-ministrului Victor Ponta.






×
Subiecte în articol: Varujan Vosganian
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close