Antena 3 CNN Actualitate Alegeri locale 2016. Votanţi împrăștiați cu mascații

Alegeri locale 2016. Votanţi împrăștiați cu mascații

Alegeri locale 2016. Votanţi împrăștiați cu mascații
05 Iun 2016   •   20:29

Un echipaj de poliţie a fost trimis preventiv, duminică seară, în comuna Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov, pentru că în faţa unei secţii de votare se adunase un grup de persoane, au declarat surse pentru AGERPRES.

Conform surselor citate, echipajul de poliţie a fost trimis având în vedere incidentele din trecut din această comună.

Trimiterea echipajului de poliţie este doar o măsură preventivă, neînregistrându-se niciun incident, au precizat sursele citate.

Acestea au adăugat că s-a constatat că respectivul grup de persoane nu are legătură cu procesul de vot şi nu se află în apropierea secţiei. Oamenii s-au adunat în momentul în care au văzut maşina unei televiziuni şi nu au creat niciun fel de probleme, au mai spus sursele citate.

În primul tur al alegerilor locale din 2008, un scandal imens a izbucnit în Ştefăneşti. La cel două secţiie din localitate se formaseră cozi de sute de oameni încă dinainte de începerea votului. Existau suspiciuni că oamenii au primit bani şi bunuri de la candidaţi.

Spiritele s-au încins între susţinătorii candidaţilor PSD şi PNG, iar intervenţia jandarmilor a mărit haosul. De atunci, la fiecare rundă de alegeri Poliţia Ilfov trimite trupe de intervenţie la Ştefăneşti.

×
Subiecte în articol: alegeri locale 2016
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close