Votare made in Romania: Secţie specială în carantină şi pistoale de jucărie la urne

06 Dec 2009   •   15:07
Votare made in Romania: Secţie specială în carantină şi pistoale de jucărie la urne Sectie de votare din Bucuresti in carantina

Una dintre secţiile speciale de votare din Bucureşti a intrat în carantină! Totuşi, cei mai curajoşi alegători au putut vota, fără a sta la coadă, cu condiţia de a purta o mască de protecţie împotriva pericolului gripei porcine :)

Este vorba de secţia de votare din incinta Institutului Naţional de Recuperare, Medicină fizică şi Balneoclimtologie din Bucureşti, unde oamenii votează la această oră cu masca de protecţie.

Oficialii Institutului au declarat pentru Antena3.ro că aici sunt internate persoane care necesită tratament de recuperare fizică, unde pacienţii din provincie pot vota, doar prin purtarea măştilor de protecţie împotriva contaminării cu gripa porcină.

Cu pistolul la votare

Şi cum alegerea preşedintelui pare că naşte pasiuni peste limita legii, un caz mai puţin obişnuit s-a întâmplat tot în Bucureşti. Preşedintele secţiei de votare numărul 21 a fost ameninţat cu un pistol de jucărie de un cetăţean mai mult decât turmentat. Acestuia i s-a întocmit dosar penal de către Poliţie.

Antena3.ro

Parteneri
x close