Antena 3 CNN Actualitate O ”vrăjitoare” din mediul online a fost reținută după ce ”a curățat” un client de 30.000 de euro

O ”vrăjitoare” din mediul online a fost reținută după ce ”a curățat” un client de 30.000 de euro

Polițiștii bucureșteni au reținut o femeie care și-a atribuit calitatea de vrăjitoare, pentru a obține bani sau alte bunuri, de la persoane credule, în schimbul serviciilor oferite.

O ”vrăjitoare” din mediul online a fost reținută după ce ”a curățat” un client de 30.000 de euro
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    09 Iun 2022   •   07:50

Femeia ar fi practicat vrăjitoria în perioada mai-iunie 2022, mai mult în mediul online, cu scopul de a obține sume de bani de la mai multe persoane. Sub pretextul că efectua mai multe ritualuri, aceasta cerea clienților săi sume importante de bani, precum şi diferite bunuri.  

Prejudiciul este de aproximativ 30.000 de euro. În urma percheziției, polițiștii au descoperit în casa femeii suma de 600 de lei și mai multe bijuterii. Femeia a fost reținută pentru 24 de ore, iar anchetatorii au deschis un dosar penal.  

”Ieri, 8 iunie 2022, polițiști din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, la locuința unei persoane, situată în Sectorul 1, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, prin vrăjitorie. 

În fapt, din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, în perioada mai - iunie 2022, o femeie ar fi avut preocupări de natură infracțională, prin aceea că ar fi practicat vrăjitoria, în scopul de a obține sume de bani, de la mai multe persoane. 

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate mai multe probe și mijloace materiale de probă, 600 de lei, precum și mai multe bijuterii. 

De asemenea, femeia bănuită a fost depistată și condusă la audieri. 

Cea în cauză a fost reținută, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraților, cu propunere legală. 

Cercetările sunt continuate de Secția 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii înșelăciune”, se arată în comunicatul poliției.  

×
Subiecte în articol: vrajitoare
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close