Antena 3 CNN Actualitate Vrăjitoarea Vanessa, eliberată din arest. Tribunalul Ilfov i-a admis cererea de cercetare în stare de libertate

Vrăjitoarea Vanessa, eliberată din arest. Tribunalul Ilfov i-a admis cererea de cercetare în stare de libertate

Vrăjitoarea Vanessa, eliberată din arest. Tribunalul Ilfov i-a admis cererea de cercetare în stare de libertate
Sursa foto: Foto: Antena 3
18 Ian 2012   •   08:45

Tribunalul Ilfov a decis eliberarea vrăjitoarei Vanessa, aceasta urmând să fie cercetată în libertate, cu interdicţia de a părăsi localitatea Chitila, soluţia nefiind însă definitivă.
   
Roxana Lider a cerut instanţei înlocuirea măsurii arestării preventive. Instanţa a admis cererea vrăjitoarei Roxana Lider şi a dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu obligaţia de a nu părăsi localitatea Chitila, pe o perioadă de 30 de zile de la data rămânerii definitive a hotărârii.
   
Roxana Lider este obligată să nu se apropie de părţile vătămate Ioana Zăvoranu, Maria Cozma, Liliana Hagiu şi Marilena Hlebnicov, precum şi de coinculpaţii Rada Mincă, Ion Constantin şi Sava Craiff Buzea.
   
Decizia nu este definivă, putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.
   
Şi vrăjitoarea Melissa a cerut instanţei să fie eliberată provizoriu sub control judiciar, cererea urmând să fie judecată vineri.
   
Cele două sunt acuzate de înşelăciune şi şantaj şi au fost arestate preventiv în urma unei decizii din 21 decembrie 2011 a Curţii de Apel Bucureşti.

×
Subiecte în articol: Curtea de Apel Bucureşti
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close