Antena 3 CNN Actualitate Vrăjitoarele vor să intre în legalitate cu o condiţie: Să aibă voie să-şi deschidă cabinete private

Vrăjitoarele vor să intre în legalitate cu o condiţie: Să aibă voie să-şi deschidă cabinete private

Vrăjitoarele vor să intre în legalitate cu o condiţie: Să aibă voie să-şi deschidă cabinete private
10 Noi 2010   •   20:52

 Vrăjitoarele vor să plătească impozite şi să intre în legalitate cu o singură condiţie: să fie lăsate să-şi deschidă cabinete private şi să-şi facă reclamă la televizor. De câteva zile legea vrăjitoarelor iar le-a pus pe jar pe acestea.

Le e frică de o prevedere: aceea că pot face închisoare dacă nu le iese vraja.Vrăjitoarele sunt foc şi pară mai ales pe deputatul Alin Popoviciu, cel care a inventat legea vrăjitoarelor. Multe ar vrea să plătească impozite, însă nu vor să fie date în judecată dacă mai dau şi greş.

“Nu toată lumea care calcă pragul nostru pleacă mulţumiţi! Sunt oameni care nu au leac şi nu depinde de noi, sunt cazuri care nu se poate rezolva”, spune vrăjitoarea Vanessa. Numai în Capitală sunt probabil câteva sute de ghicitoare. Procedura e aceeaşi la fiecare: sedinţă începe cu plata.



Am făcut un experiment şi am ales o vrăjitoare la întâmplare. Scenariul e clasic. Un bărbat crede că este înşelat şi vrea să afle adevărul dar şi soluţia. Dotat, vine la şedinţă cu bani şi pozele concurenţilor.

Greu de spus care e amantul: să fie Russel Crowe sau Ethan Hawke? “Dar care dintre ăştia? Poţi să-ţi dai seama? Numai la lucrare! Când încep lucrarea, îţi spun care e!” Pentru 50 de lei aflăm şi cauza problemei. “E vina de la una, mă-sa cu fii-sa! Ţi-a lucrat să te urască fata asta! Ai văzut că de la un timp, parcă nu mai are poftă de tine?” Ca problema să fie rezolvată pe deplin, vrăjitoarea programează altă şedinţă.

Desigur, apa nu e importantă, ci banii. Fără chitanţă. Problema ar putea fi rezolvată de legea vrăjitoarelor, care trebuie să treacă şi de Camera Deputaţilor.



×
Subiecte în articol: vrajitoare
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close