x close

Vrăjitoarelor Melissa şi Vanessa li s-au defectat măturile: Au fost prinse de poliţişti şi duse în arest

de Antena3.ro    |    21 Dec 2011   •   23:58
Vrăjitoarelor Melissa şi Vanessa li s-au defectat măturile: Au fost prinse de poliţişti şi duse în arest Foto: Intact Images
Update:  Vanessa fost prinsă joi dimineaţă după ce dispăruse de la domiciliu, iar poliţiştii au căutat-o toată noaptea.

Vrăjitoarea Rada Mincă (Melissa) dată în urmărire generală, a fost găsită de poliţişti şi dusă în arest, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ilfov, citat de Mediafax. Roxana Lider şi cealaltă persoană, de asemenea date în urmărire generală pentru că nu au fost găsite la domiciliu, sunt în continuare căutate de oamenii legii.
   
Vrăjitoarele Rada Mincă şi Roxana Lider, cunoscute drept Melissa şi Vanessa, au fost date în urmărire generală pentru că nu s-au prezentat în arest şi nici nu au fost găsite la domiciliu, miercuri seară, în urma deciziei instanţei de arestare preventivă a lor pentru înşelăciune şi şantaj.
   
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Claudia Burada, a declarat că instanţa a transmis mandatele de arestare preventivă emise pe numele celor patru persoane acuzate în dosarul de înşelăciune şi şantaj, respectiv Roxana Lider, Rada Mincă, Ion Constantin şi Sava Craiff Buzea.
   
Poliţiştii care urmează să pună în executare mandatele şi să îi ducă în arest pe cei patru au găsit la domiciliu doar o singură persoană, respectiv unul dintre cei doi bărbaţi. Astfel, Roxana Lider, Rada Mincă şi cealaltă persoană care nu a fost găsită la domiciliu au fost daţi în urmărire generală, a precizat Claudia Burada.
   
Ulterior, Rada Mincă a fost găsită de poliţişti, care au pus în executare mandatul de arestare preventivă pentru 29 de zile emis pe numele ei.
   
Curtea de Apel Bucureşti a emis, miercuri, mandate de arestare preventivă pe numele vrăjitoarelor Roxana Lider şi Rada Mincă, acuzate de înşelăciune şi şantaj. De asemenea, instanţa a dispus arestarea preventivă a lui Ion Constantin şi a lui Sava Craiff Buzea, pentru complicitate la şantaj şi la înşelăciune.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati