Vrea o pauză de la închisoare pentru că este însărcinată! Studenta la Medicină care a tranşat un bărbat cere să fie eliberată

de D.D.    |    05 Ian 2012   •   13:39
Vrea o pauză de la închisoare pentru că este însărcinată! Studenta la Medicină care a tranşat un bărbat cere să fie eliberată Foto: aradon.ro
Carmen Bejan, fosta studentă la Medicină din Timişoara care a fost condamnată la 20 de ani de închisoare după ce a participat la uciderea şi tranşarea unui bărbat, vrea să fie eliberată din închisoare. Motivul? Tânăra spune că este însărcinată.

Cererea de întrerupere a executării pedepsei cu închisoarea depusă de avocaţii tinerei urmează să fie analizată pe 16 ianuarie, au declarat reprezentanţii Tribunalului Arad, citaţi de Mediafax.

În cerere, Carmen Bejan menţionează că este însărcinată, dar nu precizează în câte luni. Tânăra solicită să nască în libertate şi să i se permită să stea un an cu copilul acasă.

În iunie 2011, Carmen Bejan şi Sergiu Florea, ambii studenţi la Facultatea de Medicină din Timişoara, au fost condamnaţi la 20 de ani de închisoare pentru uciderea şi tranşarea unui bărbat.

 

 

 

Parteneri
x close