Antena 3 CNN Actualitate VREAU SĂ AJUT. O inimioară bolnavă care poate fi salvată cu un simplu SMS. Povestea lui Nicol, fetiţa care se luptă cu o boală cruntă

VREAU SĂ AJUT. O inimioară bolnavă care poate fi salvată cu un simplu SMS. Povestea lui Nicol, fetiţa care se luptă cu o boală cruntă

VREAU SĂ AJUT. O inimioară bolnavă care poate fi salvată cu un simplu SMS. Povestea lui Nicol, fetiţa care se luptă cu o boală cruntă
Sursa foto: Foto: fundatiamereuaproape.ro
24 Sep 2012   •   10:37

Azi, împreună, putem ajuta. Luaţi telefoanele în mână şi daţi un SMS la 848. Vă spunem povestea a două fetiţe - Nicol şi Alexia. Mama a aflat în momentul naşterii că are două fetiţe gemene. A plâns pentru Nicol şi s-a bucurat pentru Alexia. Nicol a fost diagnosticată cu o gravă malformaţie cardiacă. A suferit deja două operaţii pe cord deschis: în România şi în Spania. Are nevoie de 15.000 pentru controalele periodice din următorii ani, pentru tratament şi pentru o nouă operaţie ce va avea loc peste câteva luni. O putem ajuta şi noi cu un simplu SMS de doi euro, la numărul 848.

Desi fetiţele au primit o notă foarte bună la naştere, mama şi-a dat seama că una dintre gemene este bolnavă. După multe investigaţii, Nicol a primit un diagnostic crunt. Nicol a fost operată la Târgu-Mureş când avea patru luni şi jumătate.

Au urmat multe controale şi investigaţii făcute sub anestezie. La una dintre proceduri, aparatul de cateterism s-a defectat, aşa ca părinţii au decis să-şi ducă copilul la o clinică din Spania.



Anul acesta, în martie, Nicol a fost operată de medicii spanioli. Urmează a treia operaţie, in primăvara. Până atunci, copila trebuie să ajungă în Spania pentru controalele periodice şi să urmeze un tratament medicamentos.

Pentru salvarea lui Nicol, familia mai are nevoie de cel putin 15.000 de euro. Medicii spanioli le-au comunicat părinţilor ca fetiţa lor s-ar putea să aibă nevoie de un transplant de cord.

Nicol este optimistă. Visează să se faca doctoriţă.



Puteţi dona doi euro printr-un SMS trimis la 848. Sau, sunând la numerele afişate pe ecran, din reţeaua Romtelecom. Puteţi dona trei, cinci sau zece euro. Donaţii se fac şi în conturile Fundaţiei Mereu Aproape, deschise la BRD, în lei si in euro. 

Românii din străinătate pot contribui la salvarea lui Nicol on-line sau prin PayPal. Orice suma contează! Pentru mai multe informatii despre caz, intrati pe site-ul Fundaţiei Mereu Aproape.

Donaţii:

SMS
848: 2 euro, valabil in reţelele Vodafone, Cosmote si Orange

Romtelecom:

0 900 900 303: 3 euro/apel
0 900 900 305: 5 euro/apel
0 900 900 301: 10 euro/apel

Nu se percepe TVA.

Prin PayPal

Conturi Fundaţia Mereu Aproape

CIF 18212553:
în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500
în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500
deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU









×
Subiecte în articol: copil bolnav Fundatia Mereu Aproape
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close