Antena 3 CNN Actualitate "Vreau să fiu ca Nadia Comăneci" | Ea este Alessandra, o fetiţă de origine română, campioana Spaniei la gimnastică artistică

"Vreau să fiu ca Nadia Comăneci" | Ea este Alessandra, o fetiţă de origine română, campioana Spaniei la gimnastică artistică

La doar opt ani, Alessandra Dascălu, o gimnastă cu părinți originari din Râmnicu Sărat, județul Buzău, a devenit campioană națională a Spaniei la gimnastică artistică.

"Vreau să fiu ca Nadia Comăneci" | Ea este Alessandra, o fetiţă de origine română, campioana Spaniei la gimnastică artistică
Sursa foto: Facebook Alessandra Dascalu
de Claudia Popovici    |    13 Oct 2023   •   18:21

Alessandra Dascălu, gimnasta cu origini românești, a devenit un nume cunoscut în competițiile din Spania, mai ales că recent a obținut şi titlul de campioană națională.

Toţi antrenorii îi laudă talentul şi devotamentul de care dă dovadă, mai ales că şi-a ales un ţel măreţ: vrea să calce pe urmele Nadiei Comăneci.

Pentru asta se antrenează câte trei ore pe zi în sala de gimnastică din San Blas, Madrid pentru a-şi perfecționa tehnica și evoluția sa ca gimnastă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Aparatul meu preferat sunt paralelele și vreau să fiu ca Nadia Comăneci, să particip la Olimpiadă și să iau locul I”, a mărturisit Alessandra Dascălu, într-o declarație pentru TVR.

 

 

×
Subiecte în articol: Nadia Comăneci gimnasta Spania
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close