Antena 3 CNN Actualitate "Vreau să-mi aduc aminte chipul copiilor mei, al nevestei mele şi al mamei". Cuvintele DISPERATE ale lui Gigi Becali, din închisoare

"Vreau să-mi aduc aminte chipul copiilor mei, al nevestei mele şi al mamei". Cuvintele DISPERATE ale lui Gigi Becali, din închisoare

"Vreau să-mi aduc aminte chipul copiilor mei, al nevestei mele şi al mamei". Cuvintele DISPERATE ale lui Gigi Becali, din închisoare
de O.P.    |    13 Mar 2014   •   06:03

Gigi Becali face apel la preşedinte şi prim ministru pentru a fi lăsat să-şi vadă familia. Omul de afaceri îi roagă pe cei care conduc statul să intervină şi cere respectarea legii în cazul detenţiei în regim deschis care i-ar permite să îşi vadă familia în timpul zilei, în afara închisorii.

Într-o convorbire telefonică pe care a avut-o cu un jurnalist, Gigi Becali şi-a strigat, la propriu, disperarea şi i-a cerut lui Traian Băsescu să-l graţieze.

Gigi Becali spune că directorul închisorii nu repectă legea şi nu îi permite să beneficieze de regimul de detenţie deschis. Becali susţine că ar avea dreptul să îşi vadă familia, să meargă la biserică sau la teatru, fără să fie însoţit.

Prin telefon, GIGI BECALI: "Vocea este vocea barbatului care isi striga durerea, care nu si-a vazut nevasta in dormitorul lui, mama in sufrageria lui, copiii in buctaria lui. M-ati facut salbatic, pentru ca nu mi-am vazut familia, vreau sa-mi aduc aminte de chipul copiiilor mei si al nevestei mele si al mamei mele. Legea spune clar ca la regimul deschis omul poate sa iasa la activitati culturale si religiose poate sa iasa neinsotit".

Latifundiarul din Pipera s-a plâns de condiţiile din închisoare şi i-a adresat preşedintelui rugămintea de a-l graţia.

Finanţatorul Stelei promite că nu se va mai apropia de politică după ce va ieşi din închisoare. Cât despre fotbal, Becali recunoaşte că nu se va putea ţine deoparte de lumea sportului rege.

"Politică nu mai fac, ma intereseaza numai mantuirea, cand ies nu mai dau drumul la televizor. De fotbal nu ma mai ocup de pasiune, ma ocup numai ca sa fac bani, este pacatul vietii mele pe care il voi lua in mormant, o sa zic la judecata", a declarat Becali.

Gigi Becali a asemuit închisorile din România cu nişte enclave, iar pe deţinuţi cu nişte sclavi.

Omul de afaceri condamnat la 3 ani de închisoare este de părere că penitenciarele din România nu îi reeducă pe cei care greşesc, ci doar le distrug vieţile.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali inchisoare Gigi Becali
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close