Antena 3 CNN Actualitate Vreme capricioasă: Incendii de vegetaţie în Australia şi ninsori abundente în SUA (VIDEO)

Vreme capricioasă: Incendii de vegetaţie în Australia şi ninsori abundente în SUA (VIDEO)

Vreme capricioasă: Incendii de vegetaţie în Australia şi ninsori abundente în SUA (VIDEO)
10 Dec 2009   •   15:36


Doi oameni au fost răniţi în Australia, în urma unor incendii de vegetaţie, în timp ce Statele Unite se confruntă cu furtuni puternice de zăpadă şi cu grave perturbări ale traficului aerian.

Incendiile de vegetaţie au distrus până acum peste 1.200 de hectare în centrul şi vestul continetului australian. Sute de oameni au fost evacuaţi din calea flăcărilor, iar doi fermieri au fost răniţi în timp ce încercau să stingă focul care le ameninţa casele.

Din cauza secetei, aproximativ şase mii de cămile care se aflau în căutarea apei au invadat o comunitate din nordul continentului. Animalele au distrus totul în cale şi au invadat pista aeriană a oraşului. Localnicii s-au speriat la vederea animalelor.

Vremea face probleme şi în Statele Unite. Ninsorile abundente au provocat grave perturbări ale traficului aerian şi feroviar în peste 20 de state americane. Cea mai afectată a fost partea de vest a Statelor Unite, unde zăpezile au depăşit jumătate de metru.

Meteorologii au emis avertizări şi pentru partea de est a ţării unde oamenii sunt sfătuiţi să se pregătească pentru ninsori din ce în ce mai violente.



Antena 3


×
Subiecte în articol: vreme Australia SUA incendii ninsoare
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close