Antena 3 Actualitate Vreme deosebit de caldă. PROGNOZA METEO până miercuri

Vreme deosebit de caldă. PROGNOZA METEO până miercuri

de S.T.    |    20 Oct 2019   •   16:38
Vreme deosebit de caldă. PROGNOZA METEO până miercuri
Sursa foto: Foto: pixabay.com

VREMEA. Prognoza meteo pentru luni, 21 octombrie. Vremea va fi deosebit de caldã pentru ultima decadã a lunii octombrie în aproape toatã ţara. Cerul va fi mai mult senin, dar mai ales dimineaţa şi noaptea, local în zonele joase din Moldova, Muntenia şi Dobrogea şi izolat în rest va fi ceaţã sau nebulozitate stratiformã, posibil asociatã pe spaţii mici cu burniţã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 18 şi 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul şi sud-vestul teritoriului, iar cele minime se vor situa între 1 grad în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 17 grade în Dealurile de Vest.

VREMEA. Prognoza meteo pentru marți, 22 octombrie. Vremea se va menţine în general frumoasã şi deosebit de caldã pentru aceastã datã, dupã-amiaza. Cerul va fi mai mult senin, însã la începutul şi spre sfârşitul intervalului, în zonele joase de relief în special din estul şi sud-estul ţãrii, va fi nebulozitate joasã sau ceaţã, izolat şi trecãtor asociatã cu burniţã. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 28 de grade, iar cele minime între 5 şi 17 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 23 octombrie. Vremea va fi în continuare în general frumoasã şi deosebit de caldã. Cerul va fi mai mult senin şi mai ales dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief din est şi sud-est, va fi nebulozitate joasã sau ceaţã izolat asociatã cu burniţã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 şi 28 de grade, iar cele minime se vor situa între 5 şi 17 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. La începutul şi spre sfârşitul intervalului, pe suprafeţe mici, va fi ceaţã şi în sudul şi centrul teritoriului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close