Antena 3 CNN Actualitate Vreme instabilă în majoritatea zonelor țării. Prognoza meteo pentru marți

Vreme instabilă în majoritatea zonelor țării. Prognoza meteo pentru marți

Vreme instabilă în majoritatea zonelor țării. Prognoza meteo pentru marți
15 Aug 2016   •   16:04

Indeosebi in cursul zilei, vremea va fi in general instabilă in regiunile centrale, nordice si nord-estice, precum si in zona munte si in Subcarpatii Getici unde, mai ales după-amiaza si seara, vor fi innorări temporar accentuate si local averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vantului, informeaza ANM.

ÎN ŢARĂ

Punctiform cantitătile de apă vor depăsi 20...25 l/mp si vor fi conditii de grindină. In restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spatii restranse, spre seară si in cursul noptii.

Temperaturile maxime se vor situa intre 20 de grade in estul Transilvaniei si 34 de grade in sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse intre 8 si 21 de grade. Spre sfarsitul intervalului, in depresiuni vor fi conditii de ceată.

LA BUCUREŞTI:

Cerul va fi variabil, cu unele innorări seara si in primele ore ale noptii cand vor fi conditii de averse si descărcări electrice. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 30...31 de grade, iar cea minimă de 16...18 grade.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: meteo prognoza meteo
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close