Antena 3 Actualitate Vreme rea în SUA: Două tornade au lovit statul Colorado

Vreme rea în SUA: Două tornade au lovit statul Colorado

16 Iun 2009   •   18:54
Vreme rea în SUA: Două tornade au lovit statul Colorado
Sursa foto: Tornada

Cel puţin două tornade au lovit statul american Colorado în decurs de numai câteva ore. Cea mai mare dintre ele s-a format la 40 de kilometri de oraşul Denver. Sute de oameni au sunat disperaţi la serviciile de urgenţă pentru a cere ajutorul autorităţilor.

Potrivit televiziunilor locale, câteva case au fost distruse iar mai multe familii au fugit din calea tornadelor. Poliţiştii chemaţi de oameni au început, apoi, să caute eventuale victime în zonele afectate. Deocamdată, spun oficialii, nu există informaţii privind răniţi sau dispăruţi.

Cea de-a doua tornadă a fost văzută la 80 de kilometri de Denver. Martorii spun că era de mici dimensiuni şi se pare că nu a provocat niciun fel de pagube.

Probleme au fost şi în statul New Jersey din cauza căderilor de grindină. Stratul de grindină a atins mai mulţi centimetri grosime, iar câteva maşini au fost uşor avariate. Oamenii spun că au fost nevoiţi să se adăpostească din cauza bucăţilor de gheaţă care au căzut timp de câteva minute.

Antena 3


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close