Antena 3 CNN Actualitate A venit toamna! Vremea se răcește semnificativ în București. Temperaturi de 7 grade și vânt de până la 65 km/h

A venit toamna! Vremea se răcește semnificativ în București. Temperaturi de 7 grade și vânt de până la 65 km/h

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială pentru Capitală. Meteorologii avertizează că bucureștenii vor avea parte de vreme rea, frig, vânt și temperaturi de 7 - 9 grade.

A venit toamna! Vremea se răcește semnificativ în București. Temperaturi de 7 grade și vânt de până la 65 km/h
de Andreea Cigolea    |    13 Oct 2020   •   12:50

Marți vremea se va răci și va sufla vântul. Cerul va fi mai mult noros și mai ales din orele amiezii vor fi averse și posibil descărcări electrice.

Cantitățile de apă vor fi cuprinse în general între 10 și 15 l/mp. Vântul va avea intensificări, iar la rafală se vor atinge viteze în general de 60...65 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade.

Începând de marși seară până miercuri la ora 9:00, cerul va fi variabil, iar vântul va slăbi treptat în intensitate și va deveni moderat (viteze la rafală de până 35...40 km/h). Temperatura minimă, în scădere semnificativă față de noaptea anterioară, va fi de 7...9 grade.

Miercuri, în intervalul orar 9.00 - 18:00, vremea va fi răcoroasă, în special dimineața. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade.

×
Subiecte în articol: ANM Capitală vreme
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close