Antena 3 CNN Actualitate Vremea a luat-o razna vineri: Temperaturile au oscilat între minime şi maxime în doar câteva ore

Vremea a luat-o razna vineri: Temperaturile au oscilat între minime şi maxime în doar câteva ore

Vremea a luat-o razna vineri: Temperaturile au oscilat între minime şi maxime în doar câteva ore
10 Dec 2010   •   22:36

Am avut toate anotimpurile într-o singură zi. A fost o dimineaţă de iarnă în Capitală, apoi s-a făcut primăvară până la prânz. Soarele ne-a amintit de vară, iar după-amiaza s-a înnorat de toamnă. Şi temperaturile au luat-o razna vineri, oscilând între minime şi maxime într-un interval de câteva ore.

Acum ninge, peste câteva minute iese soarele. Mai ninge un pic şi, din nou, se înseninează. Nimeni n-a înţeles vremea de vineri. Nici măcar meteorologii. Să nu mai vorbim de drumari, pe care i-a surprins din nou zăpadă, cu tot cu avertizarea de cod galben.pe aici.

Vremea s-a schimbat în ultimele 24 de ore, cum nu s-a schimbat în ultimele 4-5 luni. La Buşteni, joi puteai să pleci liniştit în drumeţie pe munte, iar termometrul arăta 12 grade. Vineri, însă, temperatura a scăzut până la minus 5 grade şi staţiunea a fost întroienită.

Pe o vreme atât de ciudată, singurii oameni care au ştiut cu ce să se îmbrace au fost turiştii de la Băile Felix. În slip. Pentru că aici apa termală nu este schimbătoare... precum vremea.

 


×
Subiecte în articol: temperatura vreme iarnă meteo Soare
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close