Antena 3 CNN Actualitate Vremea bună a dat startul fiţelelor de plajă. Peste 10.000 de români au luat cu asalt litoralul

Vremea bună a dat startul fiţelelor de plajă. Peste 10.000 de români au luat cu asalt litoralul

Vremea bună a dat startul fiţelelor de plajă. Peste 10.000 de români au luat cu asalt litoralul
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Iun 2012   •   07:34

A durat ceva, dar zilele trecute, soarele a făcut spectacol pe litoral. Toată lumea a venit ca la strigare pe plajele din Mamaia. Peste 10.000 de oameni au umplut plajele, potrivit estimărilor.

Din telegondolă, Mamaia pare un furnicar. Plajele sunt animate, iar parcul de distracţii este neîncăpător pentru mulţimea care se înghesuie pe tobogane.

Adevărata distracţie nu are însă loc sus, în aer, ci chiar pe malul mării. Iar imaginea trebuie privită de aproape. Fetele îşi expun generoase formele la soare, iar tinerii îşi prezintă mândri muşchii obţinuţi cu greu în sala de sport.

Fetele fac eforturi ca să atragă privirile. Dacă unele aleg un stil minimalist şi scapă de sutien, altele îşi îmbogăţesc ţinuta cu diferite accesorii.

Nelipsite sunt paharele cu băuturi răcoritoare. Soarele a strălucit puternic, aşa că mulţi au avut nevoie de hidratare. Mai ales că apa destul de rece i-a ţinut pe mulţi pe ţărm. Ca să se simtă bine, nu au ales sucurile sau apa minerală. Turiştii cu pretenţii din Mamaia preferă băuturile alcoolice.


×
Subiecte în articol: plaja Mamaia distractie vara Soare
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close