Antena 3 CNN Actualitate VREMEA. Cod roșu de viscol și vânt în zona montană din nouă județe. Ninsori vor fi și în Capitală

VREMEA. Cod roșu de viscol și vânt în zona montană din nouă județe. Ninsori vor fi și în Capitală

VREMEA. Meteorologii au anunțat o avertizare cod roșu de viscol și vânt în zona montană din nouă județe, în vigoare de miercuri seara până joi dimineață. Pentru Capitală au anunțat cod portocaliu de vânt și ninsoare.

VREMEA. Cod roșu de viscol și vânt în zona montană din nouă județe. Ninsori vor fi și în Capitală
Sursa foto: Foto: pixabay.com
05 Feb 2020   •   18:43

VREMEA. Avertizarea e valabilă începând de miercuri, de la ora 18, până joi dimineața, la ora 8. Meteorologii au anunțat viscol puternic, cu rafale de peste 100-120 de km/h și vizibilitate redusă spre zero în zona județelor Prahova, Dâmbovița, Argeș, Brașov, Buzău. 

VREMEA. Meteorologii au mai precizat că, de miercuri ora 22.00 până joi la ora 8.00, vor fi intensificări puternice ale vântului, cu rafale de peste 85-90 km/h și vizibilitate redusă în județele Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași și Tulcea. 

VREMEA. Mai mult, va fi și cod portocaliu de vânt și viscol de miecuri după-amiaza până joi dimineața în jumătatea de sud a Moldovei, în Dobrogea și Muntenia. Și Capitala va fi vizată de avertizarea cod portocaliu. 

×
Subiecte în articol: vremea Capitală ninsori
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close