x close

VREMEA continuă să se răcească. Temperaturi scăzute în toată țara. Anunț de ultimă oră de la meteorologi!

de A.M.P    |    19 Ian 2020   •   09:55
VREMEA continuă să se răcească. Temperaturi scăzute în toată țara. Anunț de ultimă oră de la meteorologi! 482 FOTO: Pixabay

VREMEA. Vremea se va rãci în zonele de deal şi de munte, astfel încât în cea mai mare parte a ţãrii valorile temperaturii aerului se vor situa în jurul celor normale pentru a doua decadã a lunii ianuarie, cu maxime ce se vor încadra, în general, între -2 şi 4 grade.

VREMEA. Cerul va avea înnorãri în majoritatea zonelor, local mai persistente în cele joase de relief. Vor fi precipitaţii slabe, ploi locale pe litoral şi fulguieli sau burniţã pe spaţii mici în restul teritoriului.

VREMEA. Pe alocuri, mai ales în orele dimineţii, se va semnala ceaţã. Pe arii restrânse vor fi depuneri îngheţate (chiciurã, gheţuş sau polei).

VREMEA. Vântul va deveni moderat în regiunile estice şi sud-estice, în timp ce în restul zonelor va sufla în general slab.

VREMEA. Temperatura aerului la orele dimineții avea valori cuprinse între -16 grade la Topliţa şi 4 grade la Constanţa-dig, Mangalia, Sfântu Gheorghe Deltã şi Sulina.

Citeşte mai multe despre:

vremea meteo
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati