Antena 3 CNN Actualitate Vremea în weekend. Meteorologii anunţă temperaturi cu mult mai ridicate decât cele normale perioadei

Vremea în weekend. Meteorologii anunţă temperaturi cu mult mai ridicate decât cele normale perioadei

Vremea va fi caldă pentru această perioadă din an în toată ţara.

Vremea în weekend. Meteorologii anunţă temperaturi cu mult mai ridicate decât cele normale perioadei
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    13 Dec 2019   •   13:26

VREMEA. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 14 decembrie 2019. Pe parcursul zilei cerul va avea înnorãri în majoritatea zonelor şi va ploua local în vest şi nord-vest şi pe spaţii restrânse în restul teritoriului, iar la munte, în special în Carpaţii Occidentali, se vor semnala precipitaţii mixte. Unele intensificãri ale vântului vor fi în zona montanã înaltã şi în sudul Banatului.

Seara şi noaptea înnorãrile vor fi mai persistente şi ploile mai frecvente în Muntenia, Dobrogea, sudul şi centrul Moldovei, Maramureş şi estul Transilvaniei, în timp ce în restul ţãrii va mai ploua izolat, iar spre dimineaţã cerul va deveni variabil; în Carpaţii Orientali şi la altitudini mari în Meridionali vor fi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare, izolat vor fi condiţii de polei, iar pe creste vântul va avea intensificãri, temporar viscolind sau spulberând zãpada.

Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 15 grade, iar cele minime în general între 1 şi 9 grade. Se va semnala local ceaţã - în prima parte a zilei în special în Moldova şi Transilvania, iar noaptea cu precãdere în vest şi sud-vest.

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminică, 15 decembrie 2019. În cea mai mare parte a ţãrii, vremea va fi mai caldã decât în mod normal la mijlocul lunii decembrie, chiar deosebit de caldã la orele amiezii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în primele ore ale zilei în zona Carpaţilor Orientali.

Se va semnala ceaţã, la începutul zilei mai ales în vest şi în nord-vest, iar noaptea în special în zonele joase din sud, centru şi est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special pe creste, unde temporar va spulbera zãpada.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 4 şi 13 grade, iar cele minime între -4 şi 7 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, spre -9 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru luni, 16 decembrie 2019. Vremea va fi în general frumoasã, iar procesul de încãlzire a vremii va continua urmând a se înregistra temperaturi cu mult mai ridicate decât cele normale perioadei.

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 9 şi 16 grade, iar cele minime între -6 grade în depresiunile intramontane şi 8...9 grade în Dealurile de Vest. 
 

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close