Antena 3 Actualitate Vremea în weekend. Surprize mari anunţate de meteorologi

Vremea în weekend. Surprize mari anunţate de meteorologi

de S.T.    |    31 Ian 2019   •   21:44
Vremea în weekend. Surprize mari anunţate de meteorologi
Sursa foto: Foto: pexels.com

VREMEA. Vremea se va încãlzi uşor faţã de intervalul anterior în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi pe arii restrânse ploi în general slabe, îndeosebi în cursul zilei, în extremitatea de sud-est a teritoriului şi în nord-vest. În primele ore ale intervalului, în Maramureş şi în nordul Transilvaniei, trecãtor vor fi posibile şi precipitaţii sub formã de lapoviţã.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în regiunile vestice şi la munte, iar în prima parte a intervalului şi în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 şi 10 grade, iar cele minime între -4 şi 6 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest.

Dimineaţa şi noaptea, local va fi ceaţã în zonele joase de relief.

VREMEA. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 2 februarie

Vremea va continua sã se încãlzeascã, devenind deosebit de caldã pentru aceastã datã în vestul şi sud-estul ţãrii. Cerul va fi variabil, iar mai ales dimineaţa şi noaptea, local în Moldova, Oltenia şi Muntenia şi izolat în celelalte regiuni va fi ceaţã şi nebulozitate joasã stratiformã, posibil asociate cu burniţã.

Pe spaţii mici la munte se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri temporare în regiunile vestice şi în zonele montane aferente.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 şi 14 grade, iar cele minime între -5 şi 7 grade, mai ridicate în Dealurile de Vest.

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminică, 3 februarie

Vremea va fi caldã pentru aceastã datã, chiar deosebit de caldã în vestul, sud-estul ţãrii, precum şi în zonele de deal şi de munte. Cerul va fi temporar noros, dar mai ales dimineaţa şi noaptea, în Moldova, local în Oltenia şi Muntenia şi izolat în celelalte regiuni va fi ceaţã şi nebulozitate joasã stratiformã, posibil asociate cu burniţã. În regiunile vestice, îndeosebi în a doua parte a intervalului, pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în regiunile vestice şi la munte.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 şi 15 grade, cu cele mai scãzute valori în zonele cu ceaţã persistentã, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali, pânã în jurul valorii de -5 grade.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close