Antena 3 Actualitate VREMEA în weekend. Temperaturi de vară, dar şi ploi şi vijelii

VREMEA în weekend. Temperaturi de vară, dar şi ploi şi vijelii

de S.T.    |    31 Mai 2019   •   16:03
VREMEA în weekend. Temperaturi de vară, dar şi ploi şi vijelii
Sursa foto: Foto: pixabay.com

VREMEA. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 1 iunie

VREMEA. Vremea se va menţine instabilã. Vor fi înnorãri accentuate, averse ce vor avea şi caracter torenţial, descãrcãri electrice, intensificãri ale vântului, vijelie şi izolat grindinã. Cantitãţile de apã vor depãşi 15-25 l/mp, iar pe arii restrânse 35-50 l/mp. Excepţie va face extremitatea de sud-est a teritoriului, unde astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse.

VREMEA. Temperaturile maxime se vor situa între 20 şi 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Dobrogea, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 9 şi 19 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminică, 2 iunie

VREMEA. Vremea se va menţine instabilã. Temporar înnorãrile vor fi accentuate şi mai ales începând cu orele dupã-amiezii, se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului, vijelii şi cãderi de grindinã.

VREMEA. Astfel de fenomene se vor manifesta la început, cu o probabilitate mai mare în sud şi sud-vest, precum şi în zonele montane şi submontane, apoi şi în restul teritoriului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cu precãdere în sud-vest şi în zona Carpaţilor Meridionali, cantitãţile de apã vor depãşi local 20-25 l/mp şi pe arii restrânse 35-50 l/mp. 

VREMEA. Temperaturile maxime se vor situa între 22 şi 31 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 şi 21 de grade.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close