Antena 3 Actualitate Vremea în weekend. Vești bune de la meteorologi! Temperaturile cresc simțitor

Vremea în weekend. Vești bune de la meteorologi! Temperaturile cresc simțitor

23 Mai 2019   •   23:25
Vremea în weekend. Vești bune de la meteorologi! Temperaturile cresc simțitor
Sursa foto: Foto: pixabay.com

VREMEA. Vremea va fi instabilã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate, iar cu precãdere în regiunile estice, sud-estice, nordice şi centrale se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului ce pot lua aspect de vijelie şi izolat cãderi de grindinã.

Cantitãţile de apã vor depãşi 15-25 l/mp şi pe arii restrânse 35-40 l/mp. 

Temperaturile maxime, în uşoarã scãdere faţã de ziua anterioarã în regiunile extracarpatice, se vor încadra între 16 şi 24 de grade, iar cele minime se vor situa între 8 şi 17 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru sâmbătă, 25 mai

Vremea se va menţine în general instabilã în nordul, centrul şi estul ţãrii şi local în zonele de deal şi munte din rest, unde vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi condiţii de grindinã. În sudul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Izolat cantitãţile de apã mai pot fi însemnate.

Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensificãri în regiunile extracarpatice, dar de scurtã duratã şi în timpul ploilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 27 de grade, iar cele minime, între 8 şi 16 grade.

VREMEA. Prognoza meteo pentru duminică, 26 mai

Vremea va fi în general frumoasã şi se va ameliora sub aspectul ploilor.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi pe arii restrânse averse slabe, posibil însoţite de descãrcãri electrice în zonele de deal şi de munte. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 29 de grade, iar cele minime între 9 şi 18 grade, uşor mai scãzute în depresiuni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close