Antena 3 CNN Actualitate VREMEA până în luna noiembrie. Vezi aici ce temperaturi vor fi

VREMEA până în luna noiembrie. Vezi aici ce temperaturi vor fi

VREMEA până în luna noiembrie. Vezi aici ce temperaturi vor fi
Sursa foto: Foto: thisfabtrek.com
de S.T.    |    26 Aug 2014   •   14:04

Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare sezonieră a temperaturilor şi a cantităţilor de precipitaţii pe teritoriul României, până în luna noiembrie.

Estimările sezoniere sunt realizate de către Centrul European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia şi au un grad de realizare de aproximativ 60%, informează meteoromania.ro.

SEPTEMBRIE

Valorile termice se vor situa peste mediile climatologice în sud-estul ţării şi local în regiunile sudice şi estice, iar în rest vor fi normale. Cantităţile lunare de precipitaţii vor fi deficitare în regiunile sud-estice şi local în cele estice şi sudice. În restul teritoriului vor fi apropiate de normal, cu o tendinţă de excedent în centrul ţării.

OCTOMBRIE

Valorile termice vor fi peste mediile climatologice în sud-est şi local în regiunile sudice şi vestice, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de normalul perioadei. Cantităţile lunare de precipitaţii vor avea o tendinţă de excedent în cea mai mare parte a ţării.

NOIEMBRIE

Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale, exceptând nordul, nord-estul şi local vestul ţării, unde se pot situa sub aceste medii. Cantităţile lunare de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile centrale ale ţării, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de mediile climatologice.

×
Parteneri
Românii care vor primi mai mulți bani la salariu. Anunțul Guvernului
x close