Antena 3 CNN Actualitate VREMEA. Plouă în majoritatea zonelor din ţară, iar la munte ninge abundent. Cât mai ține frigul - VIDEO

VREMEA. Plouă în majoritatea zonelor din ţară, iar la munte ninge abundent. Cât mai ține frigul - VIDEO

VREMEA. Plouă în majoritatea zonelor din ţară, iar la munte ninge abundent. Cât mai ține frigul - VIDEO
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    31 Oct 2019   •   09:02

VREMEA. Avem cea mai friguroasă dimineaţă din această toamnă, iar temperaturile vor scădea în continuare.

Plouă în majoritatea zonelor din ţară, iar la munte ninge abundent.

În plus, la malul marii, porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud-Agigea şi Midia au fost închise din cauza vântului puternic.

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 31 octombrie 2019. Vremea va deveni deosebit de rece în cea mai mare parte a ţãrii. În regiunile din jumãtatea de sud a ţãrii precum şi la munte vor fi înnorãri persistente şi temporar, mai ales ziua se vor semnala precipitaţii. Acestea vor fi sub formã de ninsoare la munte, mixte trecãtor îndeosebi în zonele submontane şi sub formã de ploaie în rest. În celelalte regiuni, înnorãrile vor fi temporare şi doar cu totul izolat se mai pot semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri ziua, local în sud şi sud-est amplificând senzaţia de rece.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 5 şi 12 grade, iar cele minime, preponderent negative cu precãdere în jumãtatea de nord, se vor încadra între -5 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 6...7 grade pe litoral.

Citiți și: Vremea face ravagii. Locurile din țară unde drumarii au început deja deszăpezirea

VREMEA. Prognoza meteo pentru vineri, 1 noiembrie 2019. Vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, iar în orele amiezii se va încãlzi uşor. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a intervalului în majoritatea regiunilor, iar noaptea cu precãdere în cele sud-vestice şi în zona Carpaţilor Meridionali. Cu totul izolat şi trecãtor vor mai fi posibile precipitaţii slabe- mixte în zona montanã şi sub formã de ploaie în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în sudul Banatului şi în zona montanã înaltã.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 13 grade, iar cele minime între -5 şi 6 grade.

×
Subiecte în articol: temperaturi prognoza meteo prognoza vremea
Parteneri
Hidroelectrica, anunţ privind indexul pe luna septembrie 2023
x close